полит.ру
Америка Свет

(ВИДЕО) Трамп открио зашто је сменио Тилерсона

Председник САД Доналд Трамп рекао је да је између њега и новог државног секретара Мајка Помпеа „постојала хемија“.

ЖЕСТОКО СЕ ЗАКУВАЛО КОД РАДИКАЛА: Претучену шешељевку избацили из странке?

„Радио сам неко време с Мајком Помпеом“, рекао је Трамп, додајући да је с бившим директором ЦИА увек био на „истој таласној дужини“. Председник САД је похвалио и Помпеову „велику енергију“ и „изузетан интелект“.

(ФОТО) Извадила је себи очи голим рукама под утицајем дроге „јер јој то тражио Бог“: Сада је слепа, али каже да јој је живот лепши

За Рекса Тилерсона је рекао да нису имали исти начин размишљања.

Рекс Тилерсон не зна због чега је смењен са места државног секретара САД и о томе није разговарао са председником Доналдом Трампом, рекао је заменик државног секретара Стив Голдстејн.

ОГЛАСИО СЕ СТУДЕНТ О КОМЕ БРУЈИ СРБИЈА! Био сам роб доктора из Шведске! ЕВО КАКО ЈЕ ОБЈАСНИО ФОТКЕ ИЗ МОНТЕ КАРЛА, ИТАЛИЈЕ И ШПАНИЈЕ!

Printscreen

ПРЕСУДИО МУ МЕТАК У ЧЕЛО! Нови детаљи смрти убице из Рузвелтове!

„Државни секретар је намеравао да остане на тој функцији због значајног напретка у сфери националне безбедности. Државни секретар није разговарао са председником нити зна разлог (своје смене)“, рекао је он.

ЦРНА МАГИЈА МИ УНИШТИЛА ПОРОДИЦУ! Лалатовић: Брат је лежао у мртвачници прекривен чаршавом, а сад је жив захваљујући баби која нам је указала да су бачене чини!

Према речима Голдстејна, Тилерсон је захвалан што је имао могућност да ради на мести државног секретара и жели све најбоље именованом на ову функцију Мајку Помпеу.

ОГЛАСИО СЕ ДОКТОР ИЗ ШВЕДСКЕ КОЈИ ЈЕ ФИНАНСИРАО СТУДЕНТА МИЛАНА: Тражио сам од банке изводе да докажем колико смо му новца слали!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДЕДА И БАБА ПРОГРАМЕРА УБИЦЕ ЈОШ НЕ ЗНАЈУ О МАСАКРУ У РУЗВЕЛТОВОЈ: Небојша је био геније у школи, али…Комшије из Врања откриле с ким се једино виђао!

Дављење, ударање главом о зид, уништавање снимака: Мрачна биографија нове директорке ЦИА

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ВАШИНГТОНУ: Трамп сменио Рекса Тилерсона! На његово место долази…

ШЕШЕЉ: Америка доноси ултиматум о Косову – ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЈЕ САВЕЗ СА РУСИЈОМ!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар