Америка ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ТРАГАЛИ СУ ЗА ОКОРЕЛИМ СЕРИЈСКИМ УБИЦОМ 40 ГОДИНА: Када је видео полицајце испред куће, рекао им је нешто потпуно невероватно!

Бивши полицајац Џозеф Џејмс Деанђело (72) ухапшен је после 40 година потраге и то под оптужбом да је током седамдесетих и осамдесетих извршио низ силовања и убистава.

Иако је истрага трајала неколико деценија, Деанђелово име се никада није нашло на листи осумњичених све до прошле недеље.

ШТА СЕ КРИЛО ИЗА БОЈАНИНОГ ОСМЕХА КОЈИ НИЈЕ СКИДАЛА С ЛИЦА? Стручњаци кажу – ОВО СУ ЗНАЦИ УПОЗОРЕЊА!

Полиција га је пратила неколико дана док нису одлучили да га изненаде у Ситрус Хајтсу, где живи.

Када је изашао из куће, Деанђело је био видно изненађен што види полицајце који су дошли да га хапсе.

„Имам печење у рерни“, рекао је полицајцима који су му одговорили да ће се побринути за то.

СПРЕМАЈУ ЖЕСТОКУ ПРОВОКАЦИЈУ: Злочинца у централну Србију позвао „илегалац“

Убици и силоватељу који је деценијама избегавао полицију, додељен је надимак „Голден стејт убица“ (Голден Стате Киллер) јер је његов идентитет до сада био потпуна мистерија. Ипак, он се терети да је убио најмање 12 људи и починио 50 силовања током седамдесетих и осамдесетих година, а сумњичи се и за бројна разбојништва.

Шериф Сакрамента Скот Џонс је рекао да је идентитет серијског убице и силоватеља постао јасан након ДНК тестирања, а да су тиму који је организован пре две године и чији је главни фокус био овај случај, „дати неограничени ресурси и слобода“ да га пронађу.

Без српске „окупације“ окупирани не би постојали

Информација која је највише запањила народ јесте да је Деанђело радио као полицајац када је серија злочина била главна вест америчких медија. Заправо, како је саопштио Џонс, он је радио у две полицијске станице од 1973. до 1979. године.

„Веома је могуће да је он злочине чинио док је радио као полицајац“, рекао је Џонс, који је додао да је покренута истрага у циљу да се утврди да ли се неки догодио док је Деанђело био на дужности.

ТУЖНА ИСПОВЕСТ КОСЕ КОШЕВИЋ: Кфор је убио мог сина само зато што је Србин! Пуцали су му у главу и прегазили тенком! ВРАТИЛИ СУ НАМ ГА У САНДУКУ ТЕК ПЕТОГ ДАНА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) МАРС ОКОВАН ЛЕДОМ: Ово је прва слика залеђене Црвене планете

(ВИДЕО) ХРВАТ НА КЛУПИ СРБИЈЕ: Свестан сам да ће ме моји прозивати, али брига ме за то

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД РУМЕ: Поврђено више особа, велики застој на путу

НАДАЛ РАЗБИО НОВАКОВОГ ЏЕЛАТА! Клижан пружао отпор само један сет

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun