Printscreen
ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ТЕОРИЈА ЛУЂА ОД ОНЕ ДА ЈЕ ЗЕМЉА РАВНА: Наша планета је шупља, у њеној утроби живе ванземаљци, нацисти и викинзи. Они су на важној мисији за човечанство!

Заговорници теорије да је унутрашњост Земље шупља верују да унутар ње, у својеврсном Рајском врту, живе ванземаљци који су на себе преузели улогу "чувара планете", те одатле пазе да се становници Земље не истребе међусобно нуклеарним оружјем.

Псеудонаучна теорија о Земљи као равној плочи није једина те врсте. Одавно, наиме, постоје и заговорници сасвим супротне теорије према којој је наша планета шупља и да се унутар ње налази рајски врт.

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

Постоји читава заједница људи који верују да у шупљој утроби Земље живи шаролико друштванце које чине супериорна ванземаљска бића (у овом случају боље је рећи – унутарземаљска), Викинзи и нацисти.

Такозвани шупљоземљаши верују да су у рајски врт унутар планете Земље НЛО-овима стигла и настанила га ванземаљска бића преузевши на себе улогу „чувара планете“, и који одатле надзиру становнике Змље да се не би међусобно истребили нуклеарним оружјем. Исти ти теоретичари завере верују да су у огромној шупљини унутар Земље уточиште нашли и Викинзи, као и бесмртни нацисти који су се тамо склонили после Другог светског рата.

МАФИЈАШКА ЛИКВИДАЦИЈА! Ево ко је убијени Деја Босанац, десна рука шефа крушевачког подземља!

Један од водећих заговорника ове псеудонаучне теорије, Родни Клаф, тврди да покрет „шупљоземљаша“ има на хиљаде следбеника и да њихов број константно расте.

Клаф је толико уверен у теорију о шупљој земљи у којој постоји рај са властитим соларним системом да је 2007. организовао путовање у средиште земље кроз један од улаза који се наводно налази на Северном полу. Експедиција је требало да кошта 15 хиљада фунти, али је на крају ипак отказана. Осим наводног улаза у унутрашњост земље на Северном полу, они тврде да још један улаз постоји и на Хималајима.

Клаф и остали следбеници ове бизарне теорије такође верују да је на исти начин шупаљ и Месец, као и остале планете, док са презиром одбацују теорију „равноземљаша“.

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ: Ово су брутални злочини на којима је „настало“ Косово

„Не знам како они који тврде да је Земља равна могу бити толико збуњени. Они очигледно потпуно греше јер Земља није равна него шупља”, самоуверено каже Клаф.

За ванземаљце који живе унутар Земље Клаф тврди да редовно шпијунирају становнике Земље који живе на површини планете путем летелица и НЛО-ова.

Пуцао сам у кума јер ми је претио да ће ми убити дете!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин: Експлозија у Санкт Петербургу терористички чин

КОАЛИЦИЈА: Шутановац прави савез с Тадићем и Живковићем

Како Русија да рачуна на САД када Вашингтон обучава терористе

Извор: Курир/Нет.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed