Твитер
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО/ФОТО) ТАЈНО КОПАЛИ ТУНЕЛЕ У ЛЕДУ ЗА НАПАД НА МОСКВУ: Откривена америчка нуклеарна база на Гренланду, а оно што су тамо оставили може све да нас уништи!

Тајна, напуштена нуклеарна база на Гренланду, коју су САД користиле током Хладног рата, појавила се после топљења због глобалног загревања.

Уколико лед настави да се отапа овом брзином, токсични отпад могао би да заврши у мору. База „Камп Сентчури“ са првим мобилним нуклеарним генератором, отворена је 1959. године.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

У бази је радило 200 припадника америчке војске. Сама база имала је три километра подземних тунела који су били укопани дубоко у лед.Ова база била је од посебно значајна за Америку 1967. године у време Хладног рата.

Чак ни влада Данске, на чијој се тадашњој територији налазила база није знала шта је њена права сврха. У кампу је развијан тајни пројекат „Ледени црв“ којим би Америка могла кроз ледене тунеле да испали нуклеарне ракете на СССР.

Научни тим америчке базе имао је план да тунелима из „Сентчурија“ омогући испаљивање 600 ракета које би могле да погоде циљеве у Москви.

СРБИ ОТКРИЛИ ПРОИЗВОД ВРЕДНИЈИ ОД МЕДА, ЗА КИЛОГРАМ 100.000 ДОЛАРА! Извозе га у САД, фармацеути одлепили!

Међутим, због отапања леда, морали су да затворе базу, али је остало 9.200 тона хемијског отпада испод леда. Постоји опасност да ова огромна количина опасног отпада, који изазива канцер код људи, заврши у води око базе, а затим се струјама рашири и даље.

Отпад је закопан испод леденог зида од 35 метара, али научници сматрају да би због глобалног загревања, цео зид могао да нестане у наредних 75 година.

Ова база могла би да створи тензије на релацији САД-Гренланд-Данска и да представља мулти-национални али и мулти-генерацијски проблем. Пентагон је већ најавио да ће америчка влада да „сарађује са Данском и Гренландом око решавања овог проблема“.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

Greenland's receding icecap to expose top-secret US nuclear project: A top-secret US military project from the cold war…

Posted by A'Teana Amo on Monday, 13 February 2017

Доналд Трамп, председник САД један је од поборника идеје да је глобално загревање мит. Због тога је одлучио да се Америка повуче из Париског споразума о климатским променама.

ДЕТАЉИ КРВАВЕ ДРАМЕ У БЕОГРАДУ: Другари из краја га јурили летвама, а онда се окренуо и потегао нож! Једном од младића се боре за живот

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Амерички притисак на Србију идуће године може само да расте

Оставите пушење уз проверене савете из Русије

Лазара Максимовића (26) и даље сви траже, нема га већ 10 дана: Разне приче колају Неготином, његови пријатељи су очајни

Маскирани и наоружани мушкарац отео непознату суму новца

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
27°
Wed
28°
Thu
29°
Fri