FB
Регион

(ВИДЕО) СВЕДОК ЈЕЗИВЕ ТРАГЕДИЈЕ У КОЈОЈ СУ ПОГИНУЛЕ 4 ЖЕНЕ ТВРДИ: Секунде су их делиле од сигурности, ево шта би их спасло!

Педагог Мерима Балкић, професорка Лејла Садиковић, бивша директорка Алмина Ћоровић и хигијеничарка Мина Кадрић, раднице Основне школе „Ковачићи“, прекјуче су у стравичној несрећи која се догодила на магистралном путу Сарајево - Пале у месту Чељиговићи, слетевши у Миљацку, изгубиле животе.

Незапамћена трагедија потресла је не само Кантон Сарајево него и читаву БиХ.

ЛЕКАРИ МИРЕ МАРКОВИЋ ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ МОСКВЕ: Ево од чега је умрла удовица Слободана Милошевића

Пежо 207 којим је управљала Балкић око 13 сати је слетео је у провалију дубоку скоро 200 метара. У том моменту случајно се на проширењу задесио Вељко Филиповић. Како је јуче испричао за Аваз, падала је киша, а пут је био мокар.

ЧЕКАЛА САМ ТЕ ПЕТ СТРАШНИХ ХАШКИХ ГОДИНА И НИСАМ ТЕ ДОЧЕКАЛА – САД ТИ ЧЕКАЈ МЕНЕ! Овако се Мира Марковић опростила ОД МИЛОШЕВИЋА!

„Нису возиле брже од 60 на сат. Међутим, пут је био мокар, видео сам да је жена почела да кочи, али је изгубила контролу над возилом. Предњим десним точком ударила је у потпорни зид који се налази са десне стране пута“, прича Филиповић, дубоко потресен несрећом којој је био сведок.

МИРА МАРКОВИЋ ЈЕ НОСИЛА ЦВЕТ У КОСИ, ЕВО И ЗБОГ ЧЕГА!

Каже да су се потом окренуле на путу и бочно пролетеле у провалију. Потрчао је према њима, али ускоро му је аутомобил нестао из видокруга.

У неверици, почео је да маше рукама. У том тренутку зауставио се момак који је позвао полицију. Недуго затим стигли су и полицајци, припадници горских служби спашавања Јахорина и Фоча, ватрогасци…

ЊИХОВА ИДЕОЛОГИЈА ЈЕ СРБОФОБИЈА – расадник антисрпске пропаганде главна звезда опозиционих протеста!

„Туга огромна. Па погледајте, да су само који метар ниже проклизале, удариле би у стену или мало више где је шљунак. Баш на овом месту где су оне пролетле је рупа. Да је ту била банкина, трагедија се не би догодила“, говори Филиповић.

До тела несрећних жена и аутомобила било је изузетно тешко доћи. Терен клизав и блатњав због кише која је падала од јутра. Скоро сат су се екипе покушавале да пробију до реке, а око 15.30 у помоћ су позване и екипе ГСС-а сарајевске општине Нови Град.

(ФОТО) КАКАВ БЛАМ ЂИЛАСА: После Бошка и он објавио фотку са дочека Нове године, а подметали и са Ђинђићеве сахране!

Један од спасилаца који је био на лицу места рекао нам је да за 20 година, колико се бави овим послом, није видео страшнији призор.

„Како бисмо пришли телима, спуштали смо се ужетом од 100 метара до корита реке. Екипе ГСС-а Јахорина и Фоча уочиле су два тела. Две жене, док се ауто превртао низ литицу, испале су из возила и остале заглављене између дрвећа. Да би им се пришло, морали смо моторним тестерама сећи гране“, сведочи овај спасилац.

(ВИДЕО) ХАОС: Жестока туча навијача! Хрватски хулигани брутално се сукобили у кафићу

Друге две жене су остале заглављене у аутомобилу, биле су везане. Једна је остала заглављена на предњем, друга на задњем седишту.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Патријарх Иринеј на Косову и Метохији: Морамо бити јединствени и сложни

(ФОТО) Ево како су Мира и Слоба изгледали на венчању: Један детаљ одредио је њихову судбину заувек!

(ВИДЕО) ПУКОВНИК ВОЈСКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ОТКРИО: НАТО је направио највећу глупост у историји када је напао СРЈ

(ВИДЕО) ВУЧИЋ О ПРОТЕСТУ: 7.500 људи није мали број – то значи да ће вероватно прећи цензус!

(ФОТО) УРНЕБЕСНО! Бошко на твитеру подметнуо фотку са дочека Нове године да дочара „величанствен“ протест!

Курир.рс/Аваз.ба

Оставите коментар