Друштво Србија

(ВИДЕО) СВАКА ОРАНИЦА, УТРИНА, СВАКА НЕОБРАЂЕНА ЗЕМЉА ЈЕ СРПСКИ БАРЈАК: Ненад Јездић одржао говор пред којим ће се сваки Србин посрамити

Глумац Ненад Јездић који је гостовао код Ивана Ивановића одржао је говор од после којег нико није остао равнодушан.

(ВИДЕО) Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио

-Не причам у празно. Тачно да се види који је просек година људи који хоће да остану на селу, шта им је потребно од државе, шта је њихова земља, да ли су спремни да тим својим иметком гарантују то што треба да добију од државе – и да крену! Али да како буду часни пољопривредници, да буду часни и мужеви, да буду часни очеви, да буду часни домаћини.

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

-Село је остало без домаћина, или имаш једног домаћина. Кад немаш домаћина на селу, немаш пример, немаш узор, немаш на кога да се угледаш да ли из поноса или из зависти. Немаш ништа кад немаш домаћина, немаш породицу, село зараста у трње, у коров, и то је озбиљан проблем, поред наталитета.

ЖИВОТНА ИСПОВЕСТ МЛАДЕНА КРСТАЈИЋА: Избегао сам из Зенице, две године нисам знао да ли ми је отац жив! Радио сам у кафићу да зарадим за хлеб!

-Ово јесте шоу-програм, опрости ми, али озбиљне ствари морамо да урадимо да бисмо опстали као народ и да бисмо имали барјак испод ког ћемо стати. Та земља је наш барјак. Србија је наш барјак!

(ФОТО) ОДАЛИ СЕ У КАФАНИ: Фудбалери Звезде открили ко је запалио аутобус!

-Свака та ораница, свака та утрина, свака та необрађена земља – то је барјак, у који треба да гледамо и који треба да се завиори у оном свом сјају! – рекао је Јездић.

(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ ДА ИМА ГРИП, А ПРОБУДИО СЕ БЕЗ РУКУ И НОГУ: Због лекарске грешке завршио у колицима, сада мора да скупи 200.000 евра за протезе!

„Шта год сад да кажем покварићу, тако да нећу ништа да кажем. Хоћу само да те замолим да наставиш да будеш такав какав си, и да наставиш да делиш своје таленте, своју креативност, са свима нама. Чак и онда кад не заслужујемо“, рекао је .

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БОРЧИ: Комшија на силу увукао девојчицу у кућу, па је додиривао по телу! Отац побеснео, отрчао да види шта се дешава, а онда је кренуо ХАОС!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРИТАНЦИ УДАРАЈУ НА ПУТИНА ПРЕКО АБРАМОВИЧА! „Корумпирани руски новац прети безбедности“

Република Титоград: Црна Гора 12 година у канџама двије породице и једне амбасаде

ДВОЈИЦА ПРЕДСЕДНИКА ПОТПИСАЛА НИЗ ДОКУМЕНАТА Вучић: Србија жели унапређење сарадње са

Азербејџаном

ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ РУЧНЕ БОМБЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Узбуна код Београдског драмског позоришта! БЛОКИРАН ЦЕО ВРАЧАР!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon