Foto: Wikipedia
Друштво Србија

(ВИДЕО) СУПЕР ПУМЕ СТИЖУ У СРБИЈУ, БЕОГРАД ВЕЋ КУПИО девет хеликоптера Х145М, четири Ми-35М и три транспортна Ми-17В-5!

Србија ће купити три хеликоптера Х215 Супер Пума, а уговор с компанијом Ербас треба да буде озваничен током посете француског председника Емануела Макрона.

ИЗМЕНЕ КРИВИЧНОГ ЗАКОНИКА СТУПАЈУ НА СНАГУ 1. ДЕЦЕМБРА: Убица из Новог Сада може да добије до 40 година, доживотни затвор ће се изрицати тек за шест месеци

То су софистицирани вишенаменски хеликоптери који, осим за транспорт, могу да буду коришћени за помоћ цивилном становништву у случају поплава, пожара и других ванредних ситуација.

На тај начин Србија ће наставити да јача своје хеликоптерске потенцијале, с обзиром да је претходно такође од Ербаса за војску и полицију наручено укупно девет вишенаменских хеликоптера Х145М, док су за војне потребе из Русије наручена четири борбена хеликоптера Ми-35М и три средња транспортна Ми-17В-5.

„СРБИЈА ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ЗА (НАВОДНИ) ГЕНОЦИД“: Тачи поново оптужује Србе и Србију за ЗЛОЧИНЕ које је ОН ПОЧИНИО!

Како преноси блог Београдска безбедносна мрежа (њњњ.балкансец.нет), корисник тих хеликоптера биће Министарство унутрашњих послова Србије.

Новац за нову технику обезбеђен јер је у буџету за 2019. годину дефинисано да ће ове и у наредне две године полиција за набавку хеликоптера добити 9,8 милијарди динара.

Отворен културно-административни центар „Патријарх Павле“

Изадатак за додатне војне хеликоптере Ми-17В-5 је поверљив, али оријентационо може да се процени да цена није пуно већа од износа од 25,3 милиона евра колико је дато за два Ми-17В5 набављена 2016. године, додаје тај портал.

(ФОТО) ФРАНЦУСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СЛИКУ ЛИЦА ЗА КОЈЕ СУМЊА ДА ЈЕ ОДГОВОРНО ЗА СИНОЋЊИ НАПАД: Апелују на грађане да сарађују

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА НА КОСОВУ: Тројица ухапшена у Чаглавици после претреса приватне клинике

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВОЖДОВЧАНИ СУ БИЛИ НАЈБРУТАЛНИЈА БЕОГРАДСКА ЕКИПА: Секире, мацоле, врело уље, моторне тестере били су њихов начин комуникације! А ОНДА СУ НЕСТАЛИ!

СОРОШЕВЦИ НАПАДАЈУ ЗАВЕТНИКЕ ЗБОГ ОСНИВАЊА СТРАНКЕ!

САМО ШТО НАМ НИСУ ТРАЖИЛИ ДА УБИЈЕМО ПУТИНА! Најповерљивијим дипломатским каналима у Београд стигла СРАМНА ПОНУДА Вашингтона! Ставка под бројем 1 је шамар века!

ЛАЖНА ДРЖАВА ПОДМИЋУЈЕ КРВАВИМ НОВЦЕМ: Дачић: Пацоли са 500.000 долара хтео да купи признање!

ЗА 10 ДАНА ГОРАН СЕ ПРЕТВОРИО У МОНСТРУМА! Комшије су мислиле да Јанковићи имају складан брак, а онда је вулканизер поубијао ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ! Откривен и мотив ЗЛОЧИНА!

Informer/B92

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri