Учитељица која учи децу да убијају и мрзе (Фото: Фејсбук принтскрин)
Европа Свет

(ВИДЕО) СТРАШАН СНИМАК ИЗ ШКОЛЕ У БРИТАНИЈИ: Учитељица учи децу да требају да убијају и мрзе све што није муслиманско!

Школа за муслиманске девојчице у граду Нотингему учила је децу да треба убијати хомосексуалце, као и да је њихова обавеза да убију оне који промене веру и напусте ислам као што је прописани у Курану. Предавачица је отворена говорила деци да морају да гаје мржњу према свакоме ко није муслиман. Скандал је изашао у јавност након што су лекције снимљене скривеном камером, у радило се о наводно умереној школи коју махом похађају деца са мигрантском позадином.

(ВИДЕО) ПЕСМА НА УСКРС САМ СЕ РОДИЛА БИЛА ЈЕ СУДБИНСКА: Али дуго је патила и плакала у животу, а мало ко зна шта се догодило са њеним ТЕЛОМ после смрти

„Неко је муслиман и више не жели то да буде, шта ћемо онда да урадимо? Убићемо га!“ рекла је учитељица девојчицама у школи која је до избијања скандала важила за умерено место у коме се школују интегрисани мигранти.

(ВИДЕО) ПОРОДИЦА У КОЈОЈ ЈЕ 38 ЧЛАНОВА ЖИВЕЛО У БЛУДУ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Никад нећу превазићи оно што сам видела! Случај који је ЗГРОЗИО свет!

На даље питања једне од ученица шта да раде уколико неко одбије ислам, учитељица је из стопа одговорила „убијте га, јел разумете причамо о исламу“.

Чуда на гробу патријарха Павла: Дечак се молитвама излечио од најтеже болести

Са снимка се такође види да је деци објашњавано да је потребно да се примењују казне каменовања до смрти и бићевања људи. Поред свега спорна учитељица рекла је су потребне егзекуције на јавном месту, јер како кажу не треба да живимо као животиње.

ПАЦОЛИ ПОРУЧУЈЕ БЕОГРАДУ: Никада нећемо разговарати о размени територија

Да су мигрантска деца прихватила средњовековне казне, потврђује и дијалог који се види на снимку где они улазе у детаље, да не треба само убијати хомосексуалце него их треба бацати са највише зграде у граду, а затим каменовати уколико преживе.

ОВО ЈЕ МИЛОВА НАЈВЕЋА НОЋНА МОРА: Ако до овога дође, следи крај његове каријере

„Није довољно да обожавате Алаха, морате и да гајите мржњу у свом срцу за све оне који раде ствари којима ја Алах незадовољан, нарочито када живите у земљи која није муслиманкса“ поручила је учитељица исламске школе у Британији на снимку који је згрозио нацију и изазвао нове дебате о масовној миграцији, као и томе да ли је могућа интеграција мигранта у Британији.

МИ6 И ЦИА ИМАЈУ ПЛАНОВЕ ЗА СКРИПАЉА И ЋЕРКУ: Ево шта ће даље бити са њима

Учитељаца на снимку такође говори деци да не могу бити пријатељи са онима који су не-муслимани, „сестре лојалност је само за муслимана, а не за кафире(невернике)“ истиче наставница школе у Нотингему.

(ВИДЕО) УСТАШЕ МАРШИРАЈУ ЗАГРЕБОМ на православни Васкрс и ПОЗДРАВЉАЈУ ДОНАЛДА ТРАМПА!

Највеће огорчење британске јавности изазвала је чињеница, да је упркос гласинама да школа шири екстремистичке и џихадистичке идеје деци, све до коришћења скривене камере било немогуће доказати шта се дешава у школи јер нико није био спреман да јавно посведочи о индоктринацији, што је поставило додатно питање у колик се још британских школа практикује овакав тип предавања.

(ФОТО) ЗБОГ ОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ГОРИ ЦРНА ГОРА! Крузер испустио фекалије у Бококоторски залив?!

Islamic school teaching Sharia Law

SHOCKING – leaked footage from a UK Islamic school teaching Sharia law informing the girls that they should KILL homosexuals! Share this because people need to wake up to what is going on.

Posted by Tommy Robinson on Friday, 6 April 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Руски монах открио научнику природни лек за све болести: Медицина проверила, и остала у чуду

Русија упозорава Запад: Не користите лажи о хемијском нападу за војну интервенцију

ОБИЧАЈ КОЈИ СРБИ ИМАЈУ ОД 16. ВЕКА: Постоји неколико разлога ЗАШТО се за Ускрс…

РУСИЈА: Сиријска војска није употребила хемијско оружје у Думи

Извор: Дневна Газета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun