Руска војска добија најновијa борбенa возила (Фото: РИА)
Русија Свет

(ВИДЕО) СТИГАО НОВИ УЖАС ЗА НАТО: Руска армија добија „Терминатор 2“ – извор у војно-индустријском коплексу

Руска војска добија најновијa борбенa возила (БМПТ) "Терминатор-2" - одлука је донета, рекао је за РИА Новости извор у војно-индустријском комплексу националне одбране.

ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊЕМУ СРПСКО ПОДЗЕМЉЕ ЈЕ ПОКОРИЛО НЕМАЧКУ: Тврдио је да је живео пет живота, да је био темплар и масон… ОТКРИВАМО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ УБИЈЕН ТАПИ!

„Уралвагонзавод“, који је створио прву верзију овог возила „Терминатор-1“, предлагао је БМПТ војном оделењу још 2000. године. У 2006. години, „Уралвагонзавод“ је створио „Терминатор-2“ БМПТ, а уговор о снабдевању руско министарство одбране потписало је 11 година касније на форуму „Војска-2017“. Први купац типа „Терминатор“ у 2011. години био је Казахстан.

ХОРОР: Мајка ћерку угурала у комору за тесто и ПУСТИЛА ПАРУ!

„Донесена је одлука о набавци „Терминатора“, а ускоро се очекује и потписивање релевантних докумената“, саопштио је извор.

Као што је заменик министра одбране Јуриј Борисов раније рекао, 2017. године „Терминатори“ су успешно прошли опитно-бојеве тестове током операције у Сирији.

У овом тренутку нема званичних коментара на ову информацију, преносе РИА новости.

(ВИДЕО) Српска честитка Путину дуга 60 метара

Оклопно возило „Терминатор 2“ наоружано је са два топа 30-мм 2А42, два лансера противтенковских ракета „Напад-Т“, два аутоматска бацача граната АГ-17Д и митраљезом 7,62 мм.

Систем управљања ватром омогућава препознавање малих циљева на већим даљинама током дана и ноћи и у тешким временским условима. Могућност БМПТ-а је и та, да може брзо и  истовремено отворити ватру на три различита циља одједном у радијусу од 360 степени.

(ВИДЕО) ЗОВУ ИХ ПУТИНОВИ ДУХОВИ: О овој најмоћнијој служби у Русији мало се зна, а ево и зашто!

ПОДМУКЛА БОЛЕСТ ХАРА СРБИЈОМ Оду лекару због кашља, а онда доживе шок када сазнају истину

Оставите коментар