ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ТАЈНОГ ДРУШТВА КОЈЕ ЈЕ ФАСЦИНИРАЛО ХИТЛЕРА? Њихови језиви ритуали ће вас ужаснути!

Мало је познато да је тајно друштво Туле било претеча покрету Аненербе којим су нацисти истраживали историју аријевске расе.

Друштво Туле је основао Рудолф фон Зеботендорф 1918. године. Чланови друштва су се састајали сваке суботе у хотелу у Минхену. Његови чланови су били бројни нацисти, а Хитлер је био повремени члан.

Србија добија ескадрилу „мигова“ — остала су још само два корака

Друштво је хтело да створи нови светски поредак убијањем људи и редукцијом популације. Изводили су разне сексуалне сеансе, певали расистичке песме, бавили се црном магијом, позивали демоне и тражили њихово вођство.

Друштво Туле је добило назив по митској земљи, односно острву. Античка Европа је то острво смештала на север, односно под њим се мислило на Британију, Скандинавију или Исланд и Гренланд. У средњем веку се сматрало да је реч о острву с друге стране „граница које свет познаје“. Неки су то острво чак поистовећивали са Атлантидом.

Хитлер је био под великим утицајем друштва Туле и то већ 1920. године. Осим Хитлера, угледни члан друштва је био и Хенрих Химлер, један од најмоћнијих људи нацистичке Немачке и један од главних организатора Холокауста.

Симбол друштва Туле је било фамозно црно сунце.

(ВИДЕО) ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ОЛТАР Храма Светог Саве

Имали су око 250 следбеника у Минхену и око 1.500 у Баварској.

Чланови друштва су веровали да су потомци становника Туле, односно митског народа који је живео на далеком северу, где сунце никада не залази.

Такође су скројили потпуно фантастичну причу да су припадници народа Туле напустили своје острво и отишли у Индију, после тога у пустињу Гоби и на крају су се скрасили на Тибету.

Основна доктрина друштва Туле је била езотерична. Тежили су томе да пређу у другу димензију односно духовни свет и споје се с „божанским“. Под „божанским“ чланови друштва Туле су сматрали германске и нордијске богове за које су тврдили да су њихови древни преци.

Од чланова се тражила слепа покорност и посвећеност друштву што је укључивало и разне ритуале.

(ВИДЕО) ОВАЈ ГРАД НЕСТАО ЈЕ ПОД ВОДОМ ПРЕ 1.700 ГОДИНА: Рониоци су га пронашли и наишли на нешто невероватно!

Хитлера је друштво сматрало Месијом и спаситељем немачког народа. Друштво је распуштено крајем двадесетих година прошлог века, али неки историчари верују да је друштво наставило да делује и касније.

(ВИДЕО) ДУГО ЧУВАНА ТАЈНА: Када се повукла вода из језера, појавило се стотину скелета и откривена је страшна прича стара више од 2.000 година!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Јанковић хтео протестима да изнуди место премијера

Дачић: Захвалност Јужној Африци због чврстог става у вези са КиМ

АДВОКАТ: Сакашвили оптужен за покушај рушења власти!

Извор: Курир/24сата

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon