МУП Србије
ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) Српско-немачко-холандска вежба: Приказане вештине у ситуацијама високоризичних хапшења

Припадници Министарстава унутрашњих послова Службе за специјалне истражне методе, немачке Савезне криминалистичке службе и Јединице за специјална хапшења Краљевине Холандије на здруженој вежби која је одржана у Београду приказали су вештине и способности у ситуацијама високоризичних хапшења осумњичених за најтежа кривична дела.

Током вежбе експерти три полиције приказали су знања, искуства, методе и технике које користе приликом високоризичних хапшења осумњичених, како у затвореним објектима, тако и на јавним површинама, саопштио је МУП.

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

Како се наводи, искуства и знања стечена током ове вежбе допринеће унапређењу рада и ефикаснсти припадника Министарства унутрашњих послова Одсека за лишење слободе и привођења, Службе за специјалне истражне методе.

Шта се догоди када воз у Јапану крене 20 секунди раније?

Служба за специјалне истражне методе реализовала је до сада низ стратешко-оперативних посета са немачком Савезном криминалистичком службом и Јединицом за специјална хапшења Краљевине Холандије, током којих је успостављена одлична сарадња.

Здружена вежба организована је под покровитељством „Пројекта за међународну сарадњу у кривичним стварима, тужилачка мрежа Западног Балкана – ГИЗ“.

ХИТ! НОВА ПРАВИЛА ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У МИНИСТАРСТВУ РАДА: Хлебом набоденим на виљушку НЕ ТРЕБА СКУПЉАТИ ГУЛАШ, ПАПРИКАШ И СЛИЧНО ИЗ ТАЊИРА!

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пожар у старачком дому, најмање 20 повређених (ВИДЕО)

Научници у паници: Шести масовни помор на Земљи

ЕДИ РАМА У ШОКУ: Албански специјалци дезертирали у Великој Британији!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun