Фото: јутјуб
Регион

(ВИДЕО) СРБИЈИ ТРЕБА ОДСЕЋИ ГЛАВУ: Познати глумац брутално против нашег народа

Босански глумац Емир Хаџихафизбеговић наставио је да вређа Србе и Србију на хрватској телевизију.

Наиме, коментаришући тренутно политичко стање у региону, глумац је Србију окарактерисао као политичку аждају којој треба одсећи главу:

СПРЕМА ЛИ МИЛО СРБИМА У ЦРНОЈ ГОРИ НОВИ „БЉЕСАК“ И „ОЛУЈУ“? Драматично упозорење историчара Александра Раковића!

(ВИДЕО) УЖАС У СУРЧИНУ! Полиција пронашла три тела у септичкој јами иза тржног центра! У току истрага о троструком убиству, ОСУМЊИЧЕН ДРАГОСЛАВ ЈОВАНОВИЋ!

“Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога што политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им (тзв.) Косово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирли. Док се тој политчкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима” – рекао је он.

Током емисије, глумац је направио скандал када му је приказана фотографија на којој је током рата окупљањима показивао три прста, поздрављајући на тај начин присутне.

ПОГИНУО ДОК ЈЕ МУЗАО КРАВУ! Трагедија у штали, син срећом избегао смрт!

(ВИДЕО) Процурео снимак запаљеног стана у коме је Данијела исекла вене ћеркици и себи, а потом се бацила са терасе у смрт

“Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати” – рекао је узнемирено.

Дакле, Хаџихафизбеговић је овом својом изјавом показао опет мржњу према Србима. Да глумцима није место у политици, показао је Хаџихафизбеговић управо овим изјавама и тиме што је очигледно необавештен о томе да се у региону спроводи мржња управо према Србима, а као најсвежији пример за то је политика коју Мило Ђукановић води према СПЦ.

РХМЗ УПОЗОРАВА НА ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ: Укључен НАРАНЏАСТИ метеоаларм у целој Србији! Ево када нам се опет враћа лето

Ипак, овај глумац заборавља да је Србија независна држава, која води независну политику и која не ради оно што каже Америка. То је, дакле, оно што боли све оне који шире мржњу према Србима и Србији – независност коју ми имамо, политичку стабиност на коју не може да утиче ниједна земља!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХУШКАЧКИ И СРАМНО! ШТА БИ БИЛО ДА ЈЕ НЕКИ СРПСКИ ДИПЛОМАТА РЕКАО ДА ХОЋЕ ДА СПАЛИ ЦРНОГОРЦЕ? Дачић оштро о изјави Мирне Никчевић, Милове гласноговорнице!

Капетан Драган кажњен самицом у хрватском затвору

Бивши египатски председник умро на суђењу

(ВИДЕО) Даље нећеш моћи! После пљуска у Београду, путници остали заробљени у трамвају код Вука!

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОБЕСНЕО! ГРМИ НА ФУНКЦИОНЕРЕ: СЛЕДИ ВЕЛИКА ЧИСТКА У СНС-У Поставили су ограде, па мало „Валентино“ ташница, мало „Шанел“ ташница, нећу бре да гледам ташнице, него мој народ!

Извор: Медији

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon