Printscreen
Регион

(ВИДЕО) СРБИ ПАТЕНТИРАЛИ, ХРВАТИ КОРИСТЕ: Откривен језив метод пљачке банкомата пред којим је ПОЛИЦИЈА НЕМОЋНА

Талас невероватних пљачки банкомата погодио је Хрватску протеклих недеља, па се поставља питање по чему су ови уређаји одједном постали занимљиви криминалцима из суседне државе.

Пљачке банкната, да се разумемо, нису никаква новост, али овде упада у очу управо њихова учесталост. Данас су тако на мети криминалаца била четири банкомата у Ријеци у једном тржном центру. И поред оштећења криминалци нису успели да дођу до плена.

ЛЕГИЈА ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ О АРКАНУ: Његова гарда још увек постоји и делује по Србији!

Више успеха имали су починиоци пљачке банкмата Привредне банке на ријечкој Горњој Вежици, који се налазио у тамошњој робној кући, а која се десила јуче.

Крајем марта Карловчане који станују у насељу Дубовец нешто пре три сата ујутру пробудила је снажна експлозија. Разбојници су гасом напунили банкомат и на тај начин га разнели а све су снимиле надзорне камере.

(ФОТО) ОВАКО ЈЕ СВЕ ПОЧЕЛО: Одсецање ушију, набијање на колац, вешање бодљикавом жицом – ово су прве српске жртве терористичке ОВК!

Robo Cajero Automatico

Momento Exacto en que los 7 delincuentes intentan robar y hacen explotar el cajero automático, de Banco Estado en Calle Granaderos de #Calama

Posted by Calama En Linea on Thursday, 21 July 2016

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО ЈЕ ШОКАНТНА ИСТИНА О ВУЧИЦИ УХВАЋЕНОЈ У БЕОГРАДУ: Зове се Цока, има власника, одрасла у кревету?

Управо ова последња пљачка показује метод који су Срби и Чилеснци патентирали и успешно користили широм Јужне Америке. Толико успешно да су на лице места дошли припадници немачке полиције, као земље у којој су поред Шпаније недавно банкомати опљачкани овом методом.

Питање је дана када ће се овај метод пљачке проширити по остатку Европе. Припадници немачке полиције налазе се у Чилеу како би на лицу места с колегама проучили технике пљачке и заштиту банкомата.

(ФОТО) ЦЕЦА ПОТРЕСЕНА, ТЕШКА СРЦА УПУТИЛА ЈОЈ ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ: Душо моја, мирно спавај…

На основу сигурносних камера, чилеанска полиција је утврдила да пљачкаши користе боце с кисеоником којим пуне банкомат. Како је кисеоник гас без мириса и укуса, али неопходан за сагоревање, у додиру с другим запаљивим гасовима из бренера изазива експлозију.

Када напуне банкомат кисеоником, довољна је само варница која у додиру с гасом буквално разне кућиште банкомата. Гвоздене кутије у којима се налази новац су нетакнуте и лоповима је олакшана крађа и бекство с лица места.

СРАМОТА НА ЕВРОВИЗИЈИ – ЗВИЖДАЛИ СРБИМА И РУСИМА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СТРАХОТА Хаваји могу бити уништени сваког тренутка, угрожено милион људи, очекује се најгори сценарио

(ВИДЕО) ЗВЕЗДА ОСВОЈИЛА НОВИ САД! Шампион после преокрета срушио Војводину!

Медији: Скрипаљ се састајао са чешким обавештајцима

РЕЧИ ДАНИЈА АЛВЕША ТЕРАЈУ СУЗЕ НА ОЧИ: Душа је напустила тело, плакао сам само једном…

НАТО стиже у Младеновац и околину, на стратешкој коти ниче нова база?

ДУЧИЋ, КОМАНДАНТ БОНДСТИЛА: После црквене службе разговарам са Србима о…

Извор: Куриp

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon