ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ШОКАНТНА ТВРДЊА ИНЖЕЊЕРА НАСА: Огромна ванземаљска летелица крије се у Сатурновим прстеновима!

Бивши инжењер НАСА изнео је шокантну тврдњу да је масивна ванземаљска свемирска летелица у нашем соларном систему и да се скрива унутар Сатурнових прстенова.

Ове тврдње су убрзо објавили амерички и руски медији сугеришући не само да се ванземаљска свемриска летелица налази око Сатурна, већ и да ови мистериозни објекти постоје и око других планета попут Јупитера, Урана и Нептуна.

(ВИДЕО) РАКЕТЕ СРАВНИЛЕ СА ЗЕМЉОМ СИРИЈСКУ ВОЈНУ БАЗУ: САД тврди да нису њихове! 14 МРТВИХ!

Бивши инжењер НАСА, др Норман Бергрун, који је верни НЛО истраживач, верује да се ванземаљске свемирске летелице заправо “хране енергијом планете“ преко прстена, како би се “размножиле,“ за шта он верује да је забрињавајућа ситуација.

А ове свемирске летелице нису нове у нашем соларном систему, каже др Бергрун. Бивши НАСА научник је говорио да се ванземаљске свемирске летелице „размножиле“ у нашем соларном систему још од 1986. године, када је објавио своју књигу “Рингмакерс оф Сатурн.

ЗАОШТРАВАЊЕ! Данас две седнице Савета безбедности УН! ЈЕДНУ ТРАЖИЛИ АМЕРИ, ДРУГУ РУСИ!

Како је истиче Инqуиситр: “Бергрун је истакнути бивши истраживачки инжењер НАСА који је направио велике иновације у многим америчким аеронаутичким, пројектилским и ракетним програмима.

Он је такође освојио многе награде за науку и инжењерство. Међутим, Бергрунове изјаве су биле и озбиљно критиковане после појављиања на контроверзном Јутјуб каналу СецуреТеам10, који је познат по објављивању видео-снимака повезаних са НЛО, које су многи скептици назвали лажнима.

Др Бергрун је недавно објашњавао у видео снимку и мистерију која стоји иза Сатурна, његових прстенова, и бројних ванземаљских свемирских летелица за које тврди да се тамо налазе. У овом видео снимку Др Бергрун говори о “дугим цилиндричним објектима“ у прстеновима који изгледају као “издувни системи“ међу другим очигледно невероватним налазима.

(ФОТО) ЗБОГ ОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ГОРИ ЦРНА ГОРА! Крузер испустио фекалије у Бококоторски залив?!

Бергрун тврди да не само да је Сатурнов прстен контролисан ванземаљском летилицом, већ ови ванземаљски посетиоци могу бити одговорни за “стварање прстенова. Он је 2016. рекао да ове мистериозне летилице насељавају Сатурн, Уран и Јупитер. и да су електромагнетна поља су демаркирале спољашњост објекта.

НЛО ловци и паранормални истраживачи верују у причу др Бергруна, рекавши да је Бергрун сведок тајних НАСА слика током свог рада у Националном саветодавном комитету за аеронаутику (НАЦА) и Локин Мартин на високо класификованим ваздушно-космичким пројектима. Његови закључци, према речима НЛО истраживача, заснивају се на доказима које је прикупио из снимака током истраживања.

(ВИДЕО) ОВО СУ ТРИ НАЈМИСТЕРИОЗНИЈЕ ЛОКАЦИЈЕ У СРБИЈИ: О њима круже приче од којих се леди крв у жилама!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕСНИ КРВАВИ РАТ МАФИЈАШКИХ КЛАНОВА У ЦРНОЈ ГОРИ: У обрачуну шкаљара и кавчана све више невиних жртава, а све је почело нестанком ДРАГОЦЕНЕ ПОШИЉКЕ

ОБИШАО МАЛЕ ЈУНАКЕ: Додик посетио најмлађе пацијенте УКЦ-а Републике Српске

ДРАМА Скоро 30.000 становника евакуисано због бомбе!

(ФОТО) НОЖЕВИ, МАЧЕТЕ И СЕКИРЕ ЗА КЛАЊЕ Погледајте шта су све хулигани понели на утакмицу!

Извор: Kurir.rs/Webtribune.rs

Оставите коментар