maps.google.com
Србија Хроника

(ВИДЕО) ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА ПРЕТУЧЕНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Није било само шамарање, севале су и песнице! Ево и због чега!

Након бруталног снимка пребијања девојчице у Техничкој школи Милета Николић у Аранђеловцу, огласили су се и родитељи девојчице која је у тој школи претрпела вршњачко насиље.

Девојчица која је претрпела насиље има 15 година, а живи у месту Тулеж које се налази надомак Аранђеловца где и похађа прву годину средње техничке школе.
Мајка девојчице, Јелена Николић испричала је да је све почело због Фејсбук профила када је њена ћерка дала своју шифру другарици из одељења.

– Моја ћерка је дала другарици шифру да јој декативира Фејсбук профил, а онда је та њена другарица ту шифру дала целом разреду. Е сад, ко користи тај профил то је знак питања пошто ми не можемо да уђемо на тај Фејсбук профил, јер су јој заменили шифру – каже нам Јелена.

НАЈКРВАВИЈЕ РУКЕ КРАЉЕВИНЕ: Тајанствени ЗАТВОРЕНИК у „Сенкама над Балканом“ заправо је ОВА историјска личност

Како нам је објаснила мајка девојчице проблем је настао када су са Фејсбук профила, дечацима из школе, кренуле да стижу фотографије и слике непримереног садржаја, те да је због тога њена ћерка постала жртва вршњачког насиља.

– Оптужили су је и да она користила неки лажан профил од другарице и нудила се дечацима за неку извесну суму новца. Слике које су слате са тог профила биле су слике голих девојака – глава од једне девојке, тело од друге девојке. Дакле, склапане слике, али наша ћерка нема добар телефон да би на тај начин могла то да фотошопира. Телефон који она има уопште не подржава ту опцију, дакле то је морало да се уради на компјутеру или неком бољем телефону који она не поседује – тврди Јелена Николић.
Како нам је потврдила мајка девојчице туча се догодила 13. октобра, а о свему их је обавестио друг њихове ћерке који похађа исту школу.

(ВИДЕО) ГЕЈ УСВОЈИО БЕБУ И УБИО ЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Девојчицу живу изломио, називао је сотоном, последњи позив открио кошмар!

– Нашу ћерку нисмо водили код лекара, јер она то нама није ни испричала. Све нам је рекао њен друг из њене школе који нам је ту у комшилуку. Рекао нам је да су је шамарали. Она је то прећутала. Дошла је кући сва црвена у лицу, рекла је да је то било два три шамара. Међутим, ја сам јуче била у школи и разредни ми је показао снимак и видела сам да је то било 33 шамара. И није то било само шамарање, него и песнице… – прича мајка Јелена и додаје:
– Тај дан, кад се све издешавало у школи није био нико од дежурних, нити директор, нити било ко да одреагује на то. Тај друг је сишао тамо доле код директора пред врата, а директор није био ту. Једино је реаговао тај дечак, сви остали другови из одељења су навијали на то што се дешавало.

Како је изгледало брутално насиље над девојчицом погледајте на видео-снимку кликом ОВДЕ!

Извор: Информер, Србија данас

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пронађена гробница Драже Михаиловића?

(ВИДЕО) БРУТАЛНА ТУЧА У НИКШИЋУ! Песнице им нису биле довољне, па су извадили МОТКЕ!

Додик: Нисам се повукао, чекам право време!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat