ВИДЕО Европа Свет

(ВИДЕО) ШОК! СВИ СУ МИСЛИЛИ ДА ЈЕ У ПИТАЊУ БЕЛИ ПРАХ: Премијер Словачке открио шта му је то испало из џепа! ПОКАЗАО КЕСИЦУ!

Мистериозна бела папирна кесица која је испала новом премијеру Петеру Пелегринију на конференцији за новинаре навела је многе Словаке у четвртак да нагађају да ли је он у џепу носио кокаин, али сензација се расплинула увече, када је показао пакетић са чачкалицама.

Друштвеним мрежама се проширио инсерт снимка једне конференције за новинаре одржане ове седмице на којој Пелегрини вади телефон, а из џепа му испада тајанствени бели пакетић, што примећује потпредседник парламента Бела Бугар поред њега, а и сам премијер који га враћа без речи у џеп.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) Одсекао им парче меса са леђа, испржио и дао им да поједу (18+)

Словаци на Твитеру и Фејсбуку а за њима и новинари пошто је премијер био недоступан на самиту у Бриселу, анализирали су белу кесицу са непознатом материјом и углавном подозревали да је у њој кокаин или која друга дрога.

Премијер је, међутим, одмах у авиону на повратку са самита у Бриселу снимио видео-поруку у којој је Словацима забринутим да ли су уместо Роберта Фица на челу владе сада добили „наркомана“ показао неколико таквих сумњивих белих кесица, отворио и извадио из једне најобичнију чачкалицу.

(ВИДЕО) НОВИ ДЕТАЉ У СЛУЧАЈУ! Синди тврди: Мој бивши је био НАСИЛАН И ПРЕМА ДЕТЕТУ!

„Ово је заиста чачкалица коју ћете добити у било којем ресторану. Морам да вам признам да ја у животу још нисам видео ниједно писамце са кокаином. Да ли сте га видели ви“, поручио је Пелегрини Словацима.

(ВИДЕО) ПАЖЊА, ПАЖЊА! ВАЗДУШНА ОПАСНОСТ ЗА БЕОГРАД! Овим речима је Аврам Израел остао урезан у памћење Београђана, склоништа су тада била њихов други дом

Бури око пакетића Пелегрини се вратио и у петак, у парламенту, када је тражио поверење за своју нову владу, а обратио се и новинарима на балкону уз обећање да ће бити отворен за медије и сва новинарска питања, поштовати њихов истраживачки рад а на крају додао, чак и када су новинарима потребна два дана да истраже да њихов премијер у џепу носи пакетић чачкалица.

НОВИ ДЕТАЉИ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У ЖАРКОВУ: Драгоје Тришић добијао претње, стално носио пиштољ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУСИЈА АМЕРИЦИ: Протерујете? Одговор ће бити моменталан

Више од 20 земаља ЕУ протерује руске дипломате?

Летње рачунање времена почиње ноћас

Извор: Курир/Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri