Printscreen
Политика Србија

(ВИДЕО) ШОК! РАТКО МЛАДИЋ СЕ УЖИВО УКЉУЧИО У ПРОГРАМ Српски генерал обратио се Србији: ЉУБИ ВАС ДЕДА РАТКО! Посебну поруку је имао за Војислава Шешеља

Дарко Младић, син генерала Ратка Младића, гостовао је јутрос на Хепи телевизији, када је одлучио да позове свог оца и укључи га директно у програм.

Генерал је најпре поздравио све у студију, а посебно лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља.

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ И КИНОМ: Пентагон збија редове и повлачи војнике из Африке!

– Љуби вас деда Ратко. Овај Марић нека дође да ме обиђе, нека он интервјуише Војислава Шешеља, а и Воја нека дође – рекао је генерал алудирајући на водитеља и уредника ове телевизије.

ПОБЕГАО САМ ОД ЛУДИЛА ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дневно попуши и попије моју плату, томпуси му коштају 1.400 евра, пије вино од 350 евра…

Он је свог саборца из хашких дана, Војислава Шешеља, позвао да дође да играју шах. Казао је да му недостаје да га побеђује.

– Дарко, реци Воји да дође да играмо шах, јер сам га задњи пут тукао 7 на према 1. И то му је ту била присутна и она његова „Косовка девојка“ и лоше је прошао – поручио је генерал Шешељу.

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

Генерал Ратко Младић имао је поруку за Шешеља и његовог сина.

– Поздрављам и твог сина, и да знаш он ће бити бољи од тебе, као што је и Дарко бољи од мене – рекао је генерал.

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

Кратко обраћање искористио је и да упути посебну поруку и Павелу Дорохину, члану руске Думе и то на руском.

– Посебан поздрав за Русију. Поздрави Комунистичку партију совјетску, пардон, руске федерације. Поздрав за Павела и нека отвори очи шта овај НАТО хоће, много се шире ка Русији. И нека Воја мало омрша, живи били – поручио је за крај генерал Ратко Младић.

(ВИДЕО) ЖЕСТОК СУКОБ САШЕ ПОПОВИЋА И ВОДИТЕЉА У ПРОГРАМУ УЖИВО: Срђан је једном реченицом РАЗБЕСНЕО директора Гранда, а онда су се погледали ДИРЕКТНО у ОЧИ

Да подсетимо, генерал Ратко Младић осуђен је на доживотну казну затвора у Хашком трибуналу прошле године, и проглашен је кривим за 10 од 11 тачака оптужнице.

Погледајте снимак:

СТРАШНА ПОРОДИЧНА ТАЈНА У РУШЊУ: Мушкарац који је давио жену, обесио се на истом месту где и његов брат!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun