Printscreen
Регион

(ВИДЕО) СНИМЉЕНИ ПОСЛЕДЊИ МИНУТИ ПРЕ ПОГИБИЈЕ ДВОЈЕ ПАРАГЛАЈДИСТА У БУДВИ: Два сата трајала је у ваздуху грчевита БОРБА ЗА ЖИВОТ!

Полиција је јуче по налогу тужилаштва ухапсила Мојковчанина Драгана Ћорића, који је био организатор летења параглајдингом са узлетишта Брајићи.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Он је јуче саслушан у тужилаштву због сумње да је починио кривично дело угрожавање безбедности ваздушног саобраћаја. Одређено му је задржавање од 72 сата. Основно државно тужилаштво у Котору истражује погибију параглајдисте Душана Симовића (45) из Бијелог Поља и туристкиње из Египта Маријана Микхаил (28).

СРПСКИ ПОЛИЦАЈЦИ НЕКАЖЊЕНО СЛАВЕ „ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ“! ​Поједини припадници МУП-а брукају униформу и понижавају земљу

Они су прексиноћ подлегли повредама на путу ка болници, које су задобили приликом принудног слетања у залеђу Јаза. Истражитељи которског тужилаштва испитују како су могли да узлете са Брајића, где наводно нема регуларног узлетишта.

Iznenada nas je prerano i zauvijek napustio jedan od najboljih,nas Dule…pocivaj u miru,pobratime moj!

Posted by Sasa Lopusina on Wednesday, 15 August 2018

Изјаву је пред тужиоцима дао и инспектор Агенције за цивилно ваздухопловство, која је надлежна да контролише да ли параглајдисти имају лиценце, али и да ли је узлетиште регуларно.

(ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ЗАТВОРИЛА КАМП НА ЗЛАТИБОРУ: Полицајци упали касно синоћ у камп за војну обуку малишана

Општина Будва, како је Вијестима потврђено, планом није предвидела да се са тог места узлеће. Из Агенције, међутим, тврде да узлетиште на Брајићима има њихово одобрење, те да је слетиште предвиђено у Бечићима. Симовић је кобног дана са тог узлетишта повео туристкињу из Египта на лет. Он је био искусни параглајдиста и првак света у том спорту, али и руководилац Центра за обуку параглајдинг клуба „Динамиk“ из Бијелог поља.

ОБРТ! НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА „ЦРВЕНЕ БЕРЕТКЕ“ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Ороз повукао стари сукоб из Немачке?!

Узлетели су око 18 сати, али их је убрзо ухватило олујно невреме и пуних два и по сата, наочиглед бројних туриста који су их посматрали на Бечићкој плажи, трајала је драма у ваздуху. Иако су покушали да се приземље у залеђу Бечићке плаже, јак ветар и киша су их омели, па су лет наставили ка Јазу. Ипак, тешке повреде које су задобили приликом слетања биле су кобне за двојац параглајдиста.

Симовићев колега је другим параглајдингом повезао Маријаниног пријатеља Омара Хесам Мохамед Гхариеба и они су успели да неповређени слете на Јазу. Поједини параглајдисти „Вијестима“ су рекли да је реч о нерегуларном узлетишту и да су годинама на то упозоравали.

ЗАВРШИЋЕ НА ИНФУЗИЈИ! Организатори решили да УНИШТЕ Новака: Ако прође Димитрова, за два сата игра нови меч и то са овом звездом!

Параглајдери су наводно узлетали са приватних парцела, а свакодневно су се обављале панорамске туре којима су туристи користили и услуге инструктора, који су морали да мају лиценцу Агенције. Место на коме слећу у залеђу Бечићке плаже налази се у зони Морског добра.

НАПАДНУТ ИРАН! Велики удари у близини границе са Ираком!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО, ФОТО) БАЏИН СИН ПРИВЕДЕН У ТУЖИЛАШТВО! Почиње саслушање о пљачки куће Саше Поповића!

НАЈАВИО КЛАЊЕ НБА звезда потврдила играње за Србију у квалификација за Светско првенство

Поверљиви извештај Пентагона: Кина обучава војне пилоте за нападе на САД

(ФОТО) ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ ЈАПАН ДОНИРАО СЕКТОРУ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИИЈЕ спасилачку опрему вредну 1,5 милиона евра!

(ВИДЕО) Моторизована пешадија Русије и Србије одбила напад „противника“

Бошко Обрадовић да објасни колико је ПАРА узео за позивање на ДРЖАВНИ УДАР!

НАПАДНУТ ИРАН! Велики удари у близини границе са Ираком!

УЖАС У СРБИЈИ! „Леле, муке моје не могу да опишем…“ СРЦЕПАРАЈУЋА ИСПОВЕСТ бака Радојке из Лесковца!

Курир.рс/Вијести.ме

Оставите коментар