Регион

(ВИДЕО) СНИМАК БРУТАЛНОГ НАПАДА НА ЦРНОГОРСКУ НОВИНАРКУ: Замолила га да стиша музику, он одговорио песницама

Новинарка црногорског портала Стандард и А1 телевизије Милица Минић, нападнута је када је на барској плажи Ратац, дошло прво до споречкања, а онда и физичког напада од стране Даниловграђанина Горана Калуђеровића, преноси портал Стандард.

Милица Ђурђевић реаговала на срамну скулптуру – Како смо од Косовског јунака дошли до Паје Патка

До неспоразума је дошло наводно због тога што је Калуђеровић пуштао гласну музику, али ју је стишао након што га је Минић замолила.

Међутим, Калуђеровић је поново појачао, и касније када је пријатељ Минић кренуо да га пита, дошло је до свађе, псовања а онда и физичког напада.

УЖАС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Намерно ударио човека колима, па га носио на хауби

Калуђеровић је камењем гађао новинарку, а онда јој је пришао, бацио на тло и савио руку, како би јој узео мобилни телефон којим је она хтела да сними његово понашање, наводе се на порталу Стандард.

ГОЈКОВИЋЕВА НАЈАВЉУЈЕ: У Скупштини ће се расправљати о војном року

Новинарка је том приликом повређена, а у барској болници јој је констатована повреда руке, као и посекотина на боку.

УБИЛЕ ГА ЕМОЦИЈЕ Милојевић рекао шта му лежи на срцу, а имао је осврт и на навијаче

Цео догађај се догодио 19. августа, а Даниловграђанина је полиција ухапсила исти дан када је против њега подигнута пријава.

Ово је младић који је страдао због цурења гаса у Народној библиотеци

Након три дана је пуштен да се брани са слободе.

„Испрва нисам била заинтересована да га пријављујем јер ми је приоритет било моје здравље и није ми на памет падало да се бавим бирократијом и шетам по полицијским станицама, али кад сам дошла себи и када ми је до главе ‘допутовало’ да већ 10 година, готово свакодневно, и сама извештавам о насилницима који у полицијским саопштењима остају сакривени иза иницијала, па их заборављамо брже – боље, до неке наредне жртве, верујем да је ред да, са своје позиције, без страха од одмазде, покажем слику и гласно кажем ‘Ово је човјек који ме је напао’. Ово је моја дужност, посебно имајући у виду да оно што се мени десило није ни најмањи делић свега што и жене (и мушкарци) трпе сваког сата у нашој Црној Гори. Кад би свако успео да сними макар две секунде сваког напада, били бисмо рекордери у производњи хорор документараца. Како то није случај, из срца вас молим да не ћутите и да не трпите никога и ништа. Нико не сме ни вас. Тако ни мени не пада на памет да истрпим ни овога ни било којег другог Горана Калуђеровића“, казала је Минић за портал Стандард.

БУГАРИН ВОЗИО 235КМ/Ч НА АУТОПУТУ БЕОГРАД-НОВИ САД!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ПРОБУДИЛА СЕ ЕТНА: Вулкан на Сицилији избацује лаву 150 метара у висину

Додик: Српска неће дозволити увођење тихих санкција Руској Федерацији

ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ! Обесила се власница маркета!

САРА ВИДАК (20) ВЕЋ ДЕВЕТ ДАНА НЕВИНА РОБИЈА! Српкиња жртва тортуре у затвору у Црној Гори!

(ВИДЕО) ВУЛКАН ЕТНА ПОНОВО „БУДНА“: Избацује лаву и пепео!

Извор: Kurir

Оставите коментар