Foto: Privatna Arhiva, Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) СЛУЧАЈ НАСИЉА НАД СЕДМАКОМ ИЗ ЗЕМУНА! Директорка шокантном изјавом дигла Србију на ноге, а онда се уживо укључила и Алексина мајка!

Позвали су ме у петак у школу на разговор, каже Маркова мајка очајна због онога што се дешава њеном сину, а после чега јој је рекао да ће се убити уколико другови из одељења наставе да се тако понашају према њему

Расветљено убиство: Ево због чега је убијен ММА борац Радош Јоксимовић (27)

БЕОГРАД – Дрита Деврња, самохрана мајка седмака Марка који иде у Основну школу „Раде Кончар“ у Земуну и кога вршњаци свакодневно задиркују, пролази кроз тежак период заједно са сином.

„Јако нам је тешко, не могу да верујем кроз шта мој син пролази, желим само да се ово среди и да се никоме више не догоди од ученика. Када легне у кревет и каже ми „мама, ја ако морам да се вратим у моје одељење, ја ћу да се убијем“, мене душа боли“, рекла је кроз сузе Дрита током јутарњег програма ТВ Прве, која додаје да ју је разредна позвала да се састану у петак како би заједно договорили даље кораке.

Мајка је поновила да се Марко први пут пожалио на задиркивања прошле године у шестом разреду

„Онда је кренуло све ћешће, и када сам видела да ситуација више није тако наивна, обратила сам се разредној која ми је рекла да ће попричати са дечацима. Она јесте разговарала, али би се ти дечаци смирили на неколико дана и онда опет кренули да ми задиркују сина“, говори Дрита и прича да је њен Марко у седми разред кренуо тако што нико није желео да седи са њим у клупи.

(ВИДЕО) РОНАЛДО ЈЕ ЗБОГ ОВОГА ИСКЉУЧЕН! Погледајте шта је Португалац урадио

„Покушала сам да га пребацим у другу школу, али је била пуна“, додаје самохрана мајка.

Она говори да је Марко спремам својим другарима из школе све да опрости, само да се не понови вршњачко насиље.

Са друге стране, директорка Основне школе „Раде Кончар“ из Земуна Маја Костић, такође гостујући у јутарњем програму истакла је да се мајка запосленима у школи обратила тек 6. јуна, како би пријавила задиркивања њеног сина.

ФАТАЛНА ФРИЗЕРКА ИЗ СВИЛАЈНЦА ЈЕ МОНСТРУМ! Мужа варала, једног швалера тукла, другог БРУТАЛНО УБИЛА!? Цео град знао шта се дешава

„Мајка је нама пријавила да га задиркују деца, а не и конкретно насиље. Тада нисмо реаговали јер је већ почео летњи распуст“, рекла је директорка.

Директорка даље додаје да су тројица дечака за које се тврди да су вршили насиље рекли да се они друже са Марком, да и он њима свашта каже, а када се они са њим нашале, он одмах оде да се пожали мајци.

„Ми нисмо имали никаквог сазнања о насиљу, нико од запослених није успео да га препозна, да се догодило вршњачко насиље сазнали смо из медија“, тврди директорка.

Нови Београд: ГЕЈ ПАР узимао ДРОГУ ЗА СИЛОВАЊЕ, давили се и гребали, интервенисала полиција!

Она је потврдила изјаву мајке Дрите да је школски психолог рекао да треба дечак да ојача.

Директорка је посебно шокирала јавност када је после изјаве у београдским медијима изјаву Маркове мајке окарактерисала као ријалити наступ.

У јутарњи програм укључила се и Драгана Јанковић, мајка дечака Алексе који је трагично настрадао као жртва вршњачког насиља, додајући да су запослени у школи морали одмах да реагују чим су добили било какву пријаву од мајке.

КРВАВИ ОБРТ У СЈЕНИЦИ! Маја и ћерка нису у исто време пререзале вене! Једна од њих је ЖИВЕЛА ТРИ ДАНА ДУЖЕ!

„Марко је овде жртва психолошког и социјалног насиља, неприхватљиво је да се у школи правдају тиме да није било времеда да се реагује. У оваквим случајевима мора се одмах нешто предузети како вршњачко насиље не би ескалирало“, рекла је Драгана.

(ВИДЕО) МЛАДЕН (32) И АЛЕКСАНДАР (31) ПОГИНУЛИ У СТРАВИЧНОЈ НЕСРЕЋИ У АМЕРИЦИ! Камионџија изгубио контролу па ударио у други камион и ЗАПАЛИО СЕ!

Она додаје да би усвајањем Алексинов закона, уколико се на време не реагује, могли да буду одмах санкционисани одговорни у школи

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈОШ ЈЕДНА НЕСРЕЋА НА ГРАДИЛИШТУ У БЕОГРАДУ: Радник пао у окно лифта!

(ВИДЕО) МЕТЕ САМЕ ПАДАЈУ! Погледајте како Владимир Путин пуца из новог руског снајпера!

ВЕЉКО РАЖНАТОВИЋ ПОСТАО ГЛУМАЦ! Цецин син снимио филм

ДРАМА СРПКИЊЕ ЉИЉАНЕ У БЕЛГИЈИ! СА ДЕТЕТОМ ПРЕЖИВЕЛА ПРАВУ ТОРТУРУ НА ПУТУ ЗА ХОЛАНДИЈУ: Са бебом од 9 месеци стрпали је у центар за мигранте?! ЧЕКА ДЕПОРТАЦИЈУ, а разлог…

ИСКОРИСТИТЕ ДАН! Данас топло и сунчано, али већ од викенда ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu