Foto: Privatna arhiva
Политика Србија

(ВИДЕО) Слобин човек који је преговарао са НАТО открио је државне тајне, након његових речи су сви занемели! У студију РТС настала језива тишина!

Према његовим речима непосредно пре почетка преговора у Србију су дошли Черномирдин и Ахтисари

Иринеј: Подржавам Србе у Црној Гори који светиње хоће да бране животом

ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Полиција отворила ватру на комби крагујевачких регистрација!

У емисији Упитник на РТС Небојша Вујовић, дипломата и учесник у преговорима у Куманову и Дејтону открио је многе детаље који су до сада били тајна, а после његових речи сви су заћутали.

– Ми смо имали противника који није тражио борбу прса у прса, већ је нас гађао са 10.000 метара висине. Значи није се могао бранити Београд као Паштрик и Кошаре, није се могао бранити Нови Сад. Пред сам почетак мировних преговора Србија је имала 4 трафо станице које су јој обезбеђивале струју. Три су биле уништене. Једна бомба је пала поред четврте трафо станице, као опомена – рекао је Вујовић и одбјаснио да је то значило да неће бити струје, а кад ње нема, нема ни питке воде.

Порука пред самит у Паризу: И Немачка за укидање Унмика

ОБРТ У ИСТРАЗИ УБИСТВА МИГРАНАТА У БЕОГРАДУ! Посвађали се око новца од кријумчарења, па платио 300 евра да убију Кана, а онда ликвидирао убицу! ОСТАВИО ГА ИСКАСАПЉЕНОГ У ШУМИ

– Тада се радило о униполарном свету, питала се само једна престоница, дакле Вашингтон. У ЕУ се говорило да пошто се урушио Варшавски пакт и да нема потребе за НАТО, већ ће ЕУ сама да се брани. Хенри Кисинџер је мени два пута поновио и рекао позовите председника Милошевића да се не намести, јер Клинтон и његова администрација траже новог непријатеља да би показали како НАТО не треба да се угаси, већ да се ревитализује – рекао је он.

Према његовим речима непосредно пре почетка преговора у Србију су дошли Черномирдин и Ахтисари.

– То су била два изасланика који су током једне вечере Милошевићу децидно рекли: „Ово вам је последња шанса, јер ће бити 17 против једног – рекао је он.

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ ПРИСТУПИО ЗАВЕТНИЦИМА! Представили програм и нове чланове!

НОВИ УДАР НА СРБЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!

(ВИДЕО) ХАОС КОД ЛАЗАНСКОГ У ЕМИСИЈИ! Сви су занемели када је откривено да ли је Југославија капитулирала 1999. године

(ВИДЕО) НЕ ЖАЛИМО СРПСКУ ДЕЦУ, НИ МАЈКЕ, ОНИ СУ ГОРИ ОД ЖИВОТИЊА! Американци објавили језив говор мржње Шиптара са Косова

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРУТАЛНА САЧЕКУША НА ЦЕТИЊУ: Убијен Богдан Милић! Нападачи га из кола засули смтроносним рафалима

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ДРАМЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Купио пиштољ да би убио супругу?! Пуцао из РЕВОЛВЕРА на супругу док је ШЕТАЛА СА СИНОМ!

Не жуља Америку руски С-400, него што губи милијарде долара

ОВО ЈЕ НАЈУКЛЕТИЈА КУЋА НА БАЛКАНУ, УБИЛА ЈЕ СВЕ СВОЈЕ ВЛАСНИКЕ: Боривој се одлучио да је истражи, а унутра је затекао колевку и постављен сто! Тада је добио језиву поруку!

КО ЈЕ ЉУБОМИР ЈОВАНОВИЋ СТАКЛЕНИ, ОТАЦ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ ПУЦАО У ЖЕНУ ПА СЕБЕ: Заштићени Сурчинац, Чуметов друг! Возио џип са РОТАЦИЈОМ и носио полицијску значку, а хапшен је и са другим сином! ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО У САБЉИ (ВИДЕО)

извор: Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon

Истакнуто