Youtube
Свет

(ВИДЕО) СЛАВНА ГЛУМИЦА ИЗБАЧЕНА ИЗ АВИОНА: Правила хаос и нападала путнике!

Скандал

(ФОТО) СЛАВИ, СРБИЈО! Ма, ви сте наше НАЈВЕЋЕ хероине! Српске одбојкашице у финалу Светског првенства!

Америчка глумица Тара Рид избачена је из авиона! Наиме звезда филма „Америчка пита“ је требало да путује из Лос Анђелеса до Њујорка, али због њених захтева и непријатних сцена избачена је са лета.

Како преноси „ТМЗ“, Тара се укрцала у авион и села на свој место када је схватила да њено седиште није било до прозора, иако је наводно, то назначено на карти.

БЕОГРАДСКИ ВИДОВЊАК ЈОЈ УНИШТИО ЖИВОТ Лечио ме сексом док ме муж чекао испред!

Потом се жалила на неудобност, јер није имала јастук који би јој олакшао болове у мишићима, а главни кривац, како се наводи, је био путник који је спустио седиште испред ње и завалио се у њему. С обзиром на то да се упорно жалила и правила галаму чланови посаде нису успели да реше овај проблем са глумицом, због чега је замољена да заједно са својим псом изађе из авиона.

Тару је компанија Делта избацила из лета за Њујорк у понедељак због уз ‘узнемиравања путника’ званично је саопштење компаније.

СЛУЧАЈ РОБИЊЕ ПОТРЕСА ОБРЕНОВАЦ! Милена и Ненад намамили сиромашну девојку (28), одузели јој телефон ПА ЈЕ ДРЖАЛИ У ЛАНЦИМА! Хорор трајао више од годину!

Након писање медија, глумица се огласила на друштвеним мрежама тврдећи да се овај инцидент није ни догодио. Како је написала, без икаквог притиска, својевољно је напустила авион. Навела је да јој је стјуард направио проблем јер је повела са собом љубимца. Тара каже да је пса повела као емоционалну подршку током лета, а чланови посуде су инсистирали да га смести у пртљажник, што она никако није хтела да прихвати.

КРВАВИ ОБРАЧУН У КРУШЕВЦУ! Тешко рањен младић, УПУЦАН У СТОМАК И НОГУ!

Ипак, „ТМЗ“ је оповргнуо њене речи објавивши видео-снимак на коме се види да је Тара видно изнервирана, да виче и свађа се са запосленима у компанији.

ДВОЈИЦА НА СМРТ ПРЕТУКЛА ЧОВЕКА ДРВЕНИМ МОТКАМА, А ТРЕЋИ ОСВЕТЉАВАО МОБИЛНИМ ТЕЛЕФОНОМ! Монструозан злочин у страћари код Кучева

УЖАСНА НЕСРЕЋА У КРАСНОДАРУ! Срушио се авион, ТРАГА СЕ ЗА ПИЛОТИМА!

(ФОТО) ОВО ЈЕ МОНСТРУМ ИЗ БЕРАНА! Силовао дечака, задавио га кошуљом, па га БАЦИО У ЛИМ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УХАПШЕН РЕКЕТАШ У НОВОМ САДУ: Од човека изнудио 6.000 евра!

Руска загранична црква прекида комуникацију са Цариградом

Медведев: Горе је него 2008. године

ТРАГЕДИЈА КОД ЛАЈКОВЦА! Мушкарац изгорео док је палио ниско растиње

УКЛЕТА УЛИЦА У НИШУ, ОВДЕ СЕ НЕСРЕЋЕ ДОГАЂАЈУ СВАКИХ ТРИ-ЧЕТИРИ ДАНА: Девојка (18) повређена у судару, дечака и девојчицу ударио ауто

(ФОТО) СРБИЈА ВРИШТИ ЗБОГ ГРЕШКЕ У „СЛАГАЛИЦИ“ Жестоке прозивке на рачун квиза, који блам!

Извор: alo.rs

Оставите коментар