Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У ЛОЗНИЦИ, ГРАЂАНИ ЗГРОЖЕНИ: Мигранти направили камп на гробљу, скидају се голи и врше нужду поред споменика

Мигранти на свом путу према Европи преко БиХ се све чешће задржавају у Лозници, а једна група миграната се привремено склонила на локално гробље, где је направила камп.

Како се може видети на снимку, мигранти су се на травњаку у оквиру гробља сасвим опустили, па су се због врућине поскидали у гаће, а како се наводи у Фејсбук посту огорчених грађана, није им страно ни да у оквиру гробља врше и нужду.

СТЕФАН СТАМЕНКОВСКИ: ВИШЕ НЕГО ИКАДА ПОТРЕБНО ПОДРЖАТИ ДОДИКА

Овај снимак је објављен на Фејсбук страници одбора Јединствене Србије из Лознице, а огорчени грађани који су га поставили, позивају надлежне да хитно реагују:

(ФОТО) РУГАЈУ СЕ НАРОДНОЈ НОШЊИ – ПОНОВО ПРОВОЦИРАЛИ НА ГЕЈ ПАРАДИ!

„Најмилији нам се преврћу у гробу !!!

(ФОТО) МИЛЕНКО (67) ЈЕ АПСОЛУТНИ ХИТ У СРБИЈИ: Пољопривредник из Ариља свакога дана дели аутограме, а разлог је ВИШЕ НЕГО ОЧИГЛЕДАН!

Покојне треба поштовати на достојанствен начин , а ово што је дозволио директор ЈКП „Наш дом“ Јанко Алексић је више него ЈАДНО И БЕДНО !!!

КО ЈЕ ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ: ХЕРОЈ НА СМРТИ СВОГА СИНА

Градоначелниче Лознице ако барем мало волите овај наш град СТОПИРАЈТЕ изругивање умрлима,нека почивају у миру . Дозволити азилантима да голи шетају по гробљу , вршећи нужду је крајње непримерено и недостојно . Можда смо ми са Вама и Вашим кадровимa Г-17 дотакли дно ,али је ипак Лозница урбана средина ,и постоји нешто сто се зове култура и понашање урбаног живљења која подразумевају осећај за простор , друге људе, околину, ….када већ не знате да се придржавaте својих Одлука које сте кроз Скупштину града Лознице донели 30 јуна 2009 год. (Одлука о одржавању и заштити комуналних објеката где спадају и гробља ).

НАСТРАДАО ДЕСЕТОГОДИШЊИ ДЕЧАК! Тешка саобраћајна несрећа код Прокупља!

Оваквим понашaњем сам остао без текста“, наводи се у објави.

Најмилији нам се преврћу у гробу !!!Покојне треба поштовати на достојанствен начин , а ово што је дозволио директор ЈКП "Наш дом" Јанко Алексић је више него ЈАДНО И БЕДНО !!! Градоначелниче Лознице ако барем мало волите овај наш град СТОПИРАЈТЕ изругивање умрлима,нека почивају у миру . Дозволити азилантима да голи шетају по гробљу , вршећи нужду је крајње непримерено и недостојно . Можда смо ми са Вама и Вашим кадровим Г-17 дотакли дно ,али је ипак Лозница урбана средина , и постоји нешто сто се зове култура и понашање урбаног живљења која подразумевају осећај за простор , друге људе, околину, ….када већ не знате да се приджавте својих Одлука које сте кроз Скупштину града Лознице донели 30 јуна 2009 год. ( Одлука о одржавању и заштити комуналних објеката где спадају и гробља ) . Оваквим понашњем сам остао без текста !!!!

Posted by Jedinstvena Srbija Loznica on Friday, 14 September 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДЕТЕ ТИ ЈЕ МРТВО! Купале су се у базену, ћерка је направила погрешан корак, а онда је чула ХОРОР!

Немачки министар у Београду: Отварање Пандорине кутије може да има опасне последице

(ВИДЕО) УЖАС! РАЖАЊ МУ ПРОБИО ЛОБАЊУ: Дечак (10) бежао од роја пчела и доживео ужасну несрећу!

Последице урагана Флоренс: 11 мртвих, без струје 700.000 људи

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat