ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) Син српског гастарбајтера клечао и плакао од среће када је добио скупоцени BMW за 18. рођендан: Посебна прича је тренутак кад је Александар угледао поклон

Гастарбајтери који су одлучили да свом детету изненађење "тешко" око стотине хиљада евра, приреде у једној раскошној сали на југу Србије, изабрали су један од луксузније опремљених серија BMW.

Таман када смо мислили да је момак који је добио „ламборгинија“, редак пример луксузних поклона за 18. рођендан, пронашли смо снимак Александровог пунолетства.

(ВИДЕО) ПОШТУЈ МОЈУ МАЈКУ! Брутална туча раднице и муштерије у ресторану! Радиле песнице, тацне, столице, а онда су се умешали и други радници

Гастарбајтери који су одлучили да свом детету изненађење „тешко“ више од 70 хиљада евра приреде у једној раскошној сали на југу Србије, изабрали су један од луксузније опремљених серија BMW-а.

Гости су окупљени око телевизора посматрали ауто који је преко видеа презентовао продавац у аутосалону у Немачкој. Немац се обраћао Александру, показујући му све невероватне функције које ауто има, а слављеник је са другим званицама плакао од среће.

ТУЖБА СРБИЈЕ ПРОТИВ НАТО, ИЗРАЕЛ НУДИ ПОМОЋ: Амери се овом нису надали, МОРАЋЕ ДА ПЛАТЕ ЗА ЗЛОЧИНЕ!

Таблице су, како му је родбина рекла, носиле ознаке – Алекс99, а сада пунолетни Александар је клечао на поду од среће, држећи се за главу.

Неверица и шок на његовом лицу, али и на лицу других људи трајали су све време док је снимак ишао.

Најновија оперма је подразумевала све на сензор, а отац је младом момку на немачком објашњавао шта све има ауто и каква је то машина.

КУПИО ПАТИКЕ, РАСПАЛЕ СЕ ПОСЛЕ МЕСЕЦ ДАНА: Разлог због којег су му одбили рекламацију је НЕВЕРОВАТАН

Гастарбајтерска славља увек су права посластица за певаче, којима се дају хиљаде евра, а за рођендане најмалађих не штеди се ни када је поклон у питању.

Изрази лица гостију показивали су колико су поносни на успех својих рођака и пријатеља, који су свом детету успели да приуште овакав луксуз.

СТРАВА И УЖАС: Ово су најболеснији експерименти који су рађени над људима!

Погледајте цео снимак овог богатог славља:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Побуна у ДС против Ђиласовог и Бошковог програма се наставља!

(ВИДЕО) ИЗАЗВАО НЕСРЕЋУ, А ОНДА СЕ ОДЛУЧИО НА БИЗАРАН ПОТЕЗ: Бацио се на земљу, али је заборавио на камере

Има ли система у Трамповом „лудилу“?

ЈОКСИМОВИЋ ОТКРИВА НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ: Коштуница ме разочарао, он је потписао изручење Милошевића Хагу

ПИСМО КОЈЕ ЈЕ ОБИШЛО СВЕТ: Овако се пре једног века у Америци причало о Србима!

Нови амерички војни буџет крије опасност већу од нуклеарне трке у наоружању

(ВИДЕО) КРВАВИ МЕСЕЦ БИО СПЕКТАКЛ ШИРОМ СВЕТА: Погледајте како је изгледало помрачење које ће се поновити тек за 100 година

ПОДЕЛЕ КОСОВА СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШЕ У СКОПЉУ: Македонци се најеже и од помисли да би Срби и Шиптари могли да размене територије!

Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
10°
Thu
8°
Fri
-0°
Sat
1°
Sun