ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) СЦЕНЕ КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Жена преминула, а 11 дана касније, мештани су чули лупање из гроба!

Прави хорор одиграо се у Бразилу, када су рођаци покојне Росанхела Алмеиде дос Сантос (37) чули гласине да се из њеног гроба чују повици. Пошто су били уверени да је жива сахрањена, решили су да откопају гроб.

Росанхела се очајнички борила да изађе из дрвеног сандука, који је био запечаћен. Пре него што су њени рођаци прошлог петка разбили гробницу и дошли до ње, већ је преминула. Медији преносе да су локални становници пре тога чули вриске који допиру из гроба.

(ВИДЕО) СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА ИЛУМИНАТА НИЧЕ У ЕВРОПИ: Гради се ужурбано, нови симболи тајног друштва свакодневно се појављују

На интернету се појавио и узнемирујући снимак на коме се види тренутак када су успели да дођу до сандука и отворе га. Поједини су покушавали да позову Хитну помоћ, док су други додиривали њена стопала и говорили да су још топла.

Дос Сантосова је проглашена мртвом у болници 28. јануара, а већ наредног дана је сахрањена. Људи који живе недалеко од гробља позвали су њену породицу 9. фебруара, 11 дана после сахране, када су чули вриске и лупање из гроба.

НАТО се спрема за рат у срцу Европе — чека их клопка

Наводно, када су је извадили из сандука, њено тело је још било топло, имала је повреде по рукама и челу које је највероватније задобила док је покушавала да изађе. Клинови којима је сандук затворен били су неколико места избијени, док са унутрашње стране поклопца било трагова гребања и крви.

Она је лежала у болници у Береирасу на североистоку Бразила, где је доведена због тешког замора. Имала је два срчана застоја пре него што је преминула од септичког шока, наводи се у извештају њене смрти. Према извештајима, од седме године је патила од честих несвестица и узимала је лекове против грчења мишића.

„Када сам дошла пред сам гроб чула сам лупање изнутра. Помислила сам да се деца која се играју на гробљу шале са мном. Онда сам два пута чула стењање, и онда је све престало“, испричала је мештанка Наталина Силва.

Када се прочуло да је жена жива сахрањена, велики број људи је дошао на гробље, а према речима сведока, око 500 људи се уверило да је њено тело још било топло када су је извадили. Њена породица верује да је грешком проглашена мртвом у болници, и инцидент су пријавили полицији.

„Не желимо да кривимо докторе, не желимо да правимо проблеме, али видели смо шта смо видели. Нема шансе да тело може 11 дана да лежи у гробу а да се не охлади“, рекла је сестра несрећне жене, Исамара Алмеида.

НОВА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Бурунди повукао признање тзв. Косова!

Шеф полиције Арналдо Монте, који води истрагу у овом случају, рекао је да је отпочето са прикупљањем изјава и доказа.

„Доћи ћемо до истине о томе шта се заправо догодило“, поручио је Монте.

Портпарол болнице у којој је дос Сантосова наводно преминула, рекао је да ће установа пружити све неопходне информације које затраже породица или полиција.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Одржавају „Мирдите“, а косметске жртве немају ни спомен обележје у Београду

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка званично оптужила 13 Руса за умешаност у изборе

РУСИ ОТКРИЛИ Албанци спремили паклени план за СПЦ на Косову!

ВАШИНГТОН: Немамо у плану обучавање специјалне полиције РС с новим пушкама!

Извор: Курир

Оставите коментар