ВИДЕО Русија Свет

(ВИДЕО) РУСИЈА ОБЈАВИЛА СНИМАК РАКЕТНОГ СИСТЕМА НЕВИЂЕНОГ У ИСТОРИЈИ НАОРУЖАЊА: Заборавите С-400, ово чудо обара објекте и у свемиру, а шта тек ради нуклеарним ракетама!

Русија тврди да је њени најсавременији системи антибалистичких ракета потпуно штите од првог удара.

“Верујемо да је ово оружје најбоље у класи, и у читавом свету“, каже Валериј Кашин, дизајнер ракета.

(ВИДЕО) Процурео тајни снимак: Ово је доказ да је Алија Изетбеговић постројавао муџахедине

Русија је у петак објавила снимак новог модернизованог система ракетне одбране који је успешно тестиран. Тест је одржан на полигону Сари Шаган у Казахстану.

Овај систем може да погоди било који објекат не само у атмосфери, већ и у свемиру, као на пример, сателите. Ако пресретне непријатељску нуклеарну ракету, тада бојева глава не експлодира. Као резултат тога – чистије је.

ПРИЧА О БЕОГРАДСКОМ ЛЕКАРУ ЗАПАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Једним телефонским позивом је променио живот човеку од кога су сви одустали!

АБМ ракета за пресретање тестирана у Сари Шагану вероватно ће постати део система А-235 који покрива централни економски округ. Његова мобилна верзија може бити распоређена било где у Русији.

Његове спецификације су поверљиве, али, према неким индикацијама, може да развије брзину од преко 3 км/с, што гарантује побољшање пресретања балистичких ракета потенцијалног непријатеља.

ИСКУСНА ЛЕКАРКА БЕЗУСПЕШНО ПОКУШАВАЛА ДА ОЖИВИ МАЛОГ ДЕЈАНА: Лице сина Жике Тодоровића било је сиво!

Али постоје и разлози да се верује да овај нови пресретач може да развије и већу брзину. А то значи да може да се користити и у блиском свемиру, чак и пре него што се непријатељске ракете активирају. То пружа скоро апсолутни кишобран против нуклеарног напада.

СВЕ О СИНДРОМУ „ИЗНЕНАДНЕ СМРТИ“: Ево од чега је умро син Жике Тодоровића, а све више погађа децу

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Удар на Србију преко Балтика

(ФОТО/ВИДЕО) Током реконструкције православног манастира откривен тајни тунел: Он води до капеле осликане фрескама раја и пакла

Шта ће се десити ако Украјина заврне руски гас ка Србији

Извор: Курир

Оставите коментар