Printskrin
Политика Србија

(ВИДЕО) РУСИ: СРПСКА ВОЈСКА ЋЕ ВЕЖБАТИ У НАЈМОДЕРНИЈОЈ ОПРЕМИ: Дају нам „Ратнике 2“, то још нема нико на свету!

Руска војска ће својим српским колегама обезбедити комплетан борбени комплет током извођења вежбе "Словенско братство-2018", укључујући ту и најновију борбено-тактичку униформу руског војника будућности "Ратник-2"

(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ТУЧА СРБА И АЛБАНАЦА! Српски навијачи запалили заставу тзв. Косова, а онда је настао хаос!

Противтерористички борбени састави Војске Србије који су пристигли на заједничку војну вежбу „Словенско братство 2018“ примениће руску борбено-тактичку униформу „Ратник, пренео је новинарима руководилац комплетног програма вежбе генерал-потпуковних Александар Вјазников.

СПРЕМИТЕ МАРАМИЦЕ: Ово је „тужна“ прича Гранита Џаке коју стално понавља кад хоће да пљује Србе

– Њихов борбени састав ће да буде опремљен најмодернијим обрасцима наше униформе укључући ту и борбено-тактички комплекс „Ратник“. У складу са условима међудржавног споразума који се тиче организације међународне војне вежбе оваквог формата, ми смо у обавези да нашим колегама из Србије обезбедимо нашу опрему, тако да ће они до краја вежбе носити униформе које користе припадници ВДВ -истакао је Вјазников.

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ЈЕ ЛАГАО! Јанин исказ ДОКАЗУЈЕ да он није говорио истину У ИСТРАЗИ!

Он је напоменуо да ће руска војска својим српским колегама обезбедити пуни борбени комплет, који укључује елементе балистичке заштите, шлемове, лично наоружање и униформу. Колеге из Србије ће сами да изаберу шта ће да користе током вежбе „Словенско братство 2018“.

(ВИДЕО) ВОЈНИ ВРХ САД ДОБИО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ТАЈНИ НАПАД НА РУСИЈУ И КИНУ: Примениће стална разарајућа дејстава на ивици рата!

Са друге стране према речима генерала, белоруски контигент је у Новоросијск стигао у пуном комплету и биће потпуно самосталан. „Они су са собом донели буквално све, од сопствене хране до стрељачке муниције“- истакао је Вјазников.

ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА СЕЛЕКТОРА: Младен Крстајић није могао више да ћути!

Серијска производња и усвајање перспективне униформе руског војника будућности бтк „Ратник-2“, започела је 2017.године. У питању је комплет у коме су интегрисани системи наоружања и системи заштите, као и системи неопходни за одржавање живота.

(ВИДЕО) СУДИЈА БРИХ НЕ ПОДНОСИ СРБЕ! Ојадио против Хрвата, покрао нас је против Швајцараца, а Немања Видић га је посебно запамтио!

Цео комплет се састоји од 60 елемената, а тежак је око 20 килограма. Поред многобројних система који унапређују тактичке могућности индивидуалног војника, али и јединице у целини, посебно се апострофира изванредно решена балистичка заштита која се налази у склопу униформе, а која може да заустави метак испаљен из снајперске пушке СВД.

МА КАКАВ БРАНКОВИЋ, ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИК: ПРОДАО СВЕТИЊУ ТУРЦИМА!

Укупна јачина свих ангажованих снага у саставу мешовите батаљонско-тактичке групе је процењена на 1000 људи.

НОВА ДИРЕКТНА УЦЕНА СТИЖЕ ИЗ БРИСЕЛА! Европа захтева да заратимо с Русима!

(ВИДЕО) ВОЈНИ ВРХ САД ДОБИО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ТАЈНИ НАПАД НА РУСИЈУ И КИНУ: Примениће стална разарајућа дејстава на ивици рата!

СМЕТА ИМ ИСТИНА: ОТПОРАШИ НАПАЛИ ПОРТАЛ ГОВОРИ СРБИЈА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО ПЛАЋЕНИЦИ У СРБИЈИ ЗА ПОДЕЛУ КОСОВА: ЦЕАС Јелене Милић направио студију о подели Косова и Метохије

ОНА БАШ ВОЛИ ОЖЕЊЕНЕ! Вујадин вара Мирку и то са ОВОМ ПЕВАЧИЦОМ!

(ФОТО) ​МИЉЕНИЦА БОШКА ОБРАДОВИЋА СЕ ЛОЖИ НА ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАТОРЕ! Беба Балашевић се примила на Шаћиријев дигнути…!

ТРАГЕДИЈА У КРАГУЈЕВЦУ: Девојчица (17) пронађена мртва! ТИНЕЈЏЕРКА СЕ ПРЕДОЗИРАЛА?!

Да ли је Трамп спреман за сусрет очи у очи с Путином

Извор: RB/mediji

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon