Printscreen RTRS
ВИДЕО Спорт

(ВИДЕО) Република Српска у сузама радосницама: Уплакани отац Тијане Бошковић послао поруку народу са обе стране Дрине

Наше одбојкашице освојиле су светску титулу победом над Италијом, што је посебно емотивно испраћено у дому породице Тијане Бошковић.

(ФОТО) ЦИСТЕРНА НАПРАВИЛА ХАОС НА СРПСКОМ АУТО-ПУТУ! Сви су морали да СТАНУ када су видели њен ЗАДЊИ ДЕО! ШОК!

Тијана је доминирала током целог турнира, водила је тим до тријумфа са 3:2, претходно је сломила Холандију за 3:1, а породица се окупила у великом броју да навија у финалу.

(ВИДЕО) РАСПЛАКАЋЕ ВАС! Српске одбојкашице са златом око врата певају „Боже правде“

– То значи за српски народ, за Републику Српску, за Билећу, за Босну и Херцеговину – рекао је после суза отац Љупко, а било је слично у Брчком, одакле је Бранкица Михајловић.

(ФОТО) СВИ СТЕ СЕ СМЕЈАЛИ ЉУДИМА КОЈИ СЕ БИЈУ ЗА ПИЛИЋЕ У ЛИДЛУ, АЛИ ПОСЛЕ ОВОГА ЋЕТЕ СЕ ДОБРО ЗАМИСЛИТИ: Предраг све објаснио… да ли је и даље смешно?

– Обећала нам је медаљу, нисмо се договорили да буде златна, међутим, она је инсистирала да буде златна, то је и доказала – поручио је отац Милорад из Брчка.

ТРГОВИНА СМРЋУ У СРБИЈИ! Мирослави је свекрва била лоше, звала је Хитну која је одбијала да дође! АЛИ ОНДА ЈЕ ДОБИЛА ПОЗИВ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО! ПОБЕСНЕЛА ЈЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ТВРДИ: Зорана Михајловић намешта америчком амбасадору Скоту ПОСАО ОД 10.000.000 ЕВРА!

(ВИДЕО) ВЛАСНИК АЛИБАБЕ ОТКРИО КО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОСЛИ У КОМПАНИЈИ: Има златно правило које се показало као добитно, али је све ШОКИРАЛО!

ВЛАДИМИР ПУТИН СВЕ ОБЈАСНИО: Крим је одувек руски, а Косово су Србима отели!

ДОБИО ТРИ ГОДИНЕ ЗАТВОРА?! Сео пијан и дрогиран за волан и троје деце оставио без оца!

Телеграф

 

 

Оставите коментар