Printscreen FB
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) Рекла су јој да јој се брат убио, али када је видела опроштајно писмо било јој је јасно да је УБИЦА У КУЋИ

Кад је Фил Низбет умро у мају 2009, поред његовог тела пронађено је празно паковање пилула. Полиција је закључила да је у питању самоубиство. Али, његова млађа сестра Ли Ен Картијер убрзо је почела да сумња у Филову жену и након неког времена однела полицији доказ убиства који нису могли да игноришу.

– Његова највећа грешка је била што је превише веровао људима. Није био свестан да постоје лоши људи нити да му неко може нанети зло. Био је добрица, ни у паб није ушао док није напунио 21 годину – каже Картијер.

(ВИДЕО) ОТЕЛИ ЈЕ ВАНЗЕМАЉЦИ: Жена која ово тврди кандидовала се за Конгрес и открила тајне које су јој поверили у свемирском броду!

Његово беживотно тело пронађено је у камиону, а полиција је закључила да се убио. Сестра и супруга нису биле у добрим односима, али су након Филове смрти почеле више да комуницирају. Картијерова је била запањена кад јој је снаја рекла да је Фил умро у свом кревету, а не у камиону како јој је први пут речено. Након сахране, Хелен јој је рекла да је пронашла опроштајно писмо.

– У поруци коју ми је прочитала је стајало да је Фил открио да њихов син Бен није у ствари његов и да не може да живи са тим – навела је Картијер. Хелен је додала да је мртвозорник испитивањем ДНК узорка са Филовог тела доказао да Бен није његов син, преноси Би-Би-Си. Након извесног времена Хелен је дошла у посету и показала јој опроштајно писмо.

УЛАЗАК У ЕУ ИМ ДОНЕО ИСЕЉАВАЊЕ И ПАД НАТАЛИТЕТА – У Хрватској почели да затварају школе!

– Било је откуцано. Нисам се удубљивала у садржај већ сам погледала доле где је стајао Филов потпис и видела да то није његов рукопис. Схватила сам да га је она убила и да сам можда и ја у опасности – прича Картијер.

Биле су саме у кући и Картијерова је из страха током ноћи закључала врата. Дан касније, Картијерова је однела опроштајну поруку полицајцу који је радио на Филовом случај и изнела му своје сумње. Он је рекао да људи који изврше самоубиство обично не куцају опроштајне поруке на машини и пренео информацију другим полицајцима.

ЈОВАНА ЈЕ СА 18 ГОДИНА ОТИШЛА У МУП ДА ИЗВАДИ ЛИЧНУ КАРТУ: Тамо је сазнала ужасну истину!

Картијерова је о свом открићу обавестила и породицу, да би потом отишла до мртвозорника да испита причу о ДНК узорку. Он је порекао све што јој је Хелен рекла.

– Био је спреман да све то изговори на суду – каже Картијерова, која је потом организовала прави ДНК тест.

Узети су узорци ДНК од њених родитеља и Бена и убрзо је доказано да је он стварно Филов син и њихов унук. Картијерова је потом разговарала са Хелениним колегама на послу и открила запањујуће ствари.

КРВАВИ ОБРАЧУН МАКРОА НА ВРАЧАРУ Посвађали се због проститутки, а онда је тинејџер ИЗВАДИО МАКАЗЕ И КРЕНУО У НАПАД

– Звали су је „црна удовица“ иза њених леђа. Распитивала се код њих око отрова за пацове. Такође, неком раднику који је дошао у кућу је рекла да не брине за Фила, јер неће дуго бити ту – прича Картијер.

Она је све доказе проследила полицији, али на њено изненађење они нису урадили ништа. Годину дана након Филове смрти Картијерова је открила да може затражити поновну истрагу.

– На састанку са мртвозорником показала сам доказ да на опроштајној поруци не стоји Филов потпис. А онда је мртвозорник показао опроштајно писмо које је он имао – видело се да је прекуцавано и није било потписа.

Хелен је испитана по том и другим питањима. То је било у новембру 2010. Уследило је дуго чекање на правду. Након што је мртвозорник објавио открића полиција је поново отворила случај и Хелен је ухапшена, не само због убиства свог мужа већ и због два ранија покушаја убиства Фила. Осуђена је у децембру 2013. за убиство и покушај убиства.

ГОСПОДЕ БОЖЕ Деда није дао другом деди да иде ПРЕКО РЕДА, уследила свађа, а онда је један ПАО МРТАВ!

– Расплакала сам се. Лакнуло нам је јер смо након дуге борбе добили истину – рекла је Картијер.

Posted by Lee-Anne Cartier on Sunday, 23 July 2017

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИНИСТАРСТВО ЕКОЛОГИЈЕ И СРПСКИ ИНФЕКТОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: Прете нам опаке тропске болести због нагле промене климе!

УКРАЈИНЦИ ДОВЕЛИ 50 АРАПСКИХ СНАЈПЕРИСТА, РУСИ СПРЕМАЈУ СПЕЦИЈАЛЦЕ ДА ИХ ПОЧИСТЕ: Кључа у Донбасу!

НЕОЧЕКИВАНО! Ђорђевић је једног играча ослободио обавеза у репрезентацији, Бирча отпао, чека се договор са овим НБА асовима!

СРБИНУ ЈЕ ИЗГОРЕЛО СВЕ ШТО ИМА, А ОН ЈЕ СПАСАВАО САМО ЈЕДНУ СТВАР! Није новац, нису фотографије! ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ УМАЛО ИЗГУБИО ЖИВОТ!

Србија Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun