Pritntscreen
Политика Србија

(ВИДЕО) РАТ НА БАЛКАНУ! СРБИЈА И РУСИЈА ПРОТИВ САД И АЛБАНАЦА: Ова анализа ЗАЛЕДИЋЕ СВЕ КОЈИ ЈЕ ПРОЧИТАЈУ!

Порука председника Русије Владимира Путина првом човеку Србије Александру Вучићу да Русија на дневном нивоу помно прати шта се дешава у Србији и на Косову и Метохији, као и да Београд може да рачуна на руску помоћ у сваком могућем облику протумачена је на Западу као до сада најдиректнија порука Москве да ће Србе, ако треба, бранити и оружјем.

ПУТИН ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: КО НАПАДНЕ СРБИЈУ, НАПАО ЈЕ РУСИЈУ!

Подсетимо, Путин је истакао да за Москву кад је реч о КиМ важи само Резолуција 1244 УН и да су за њу други документи ништавни, као и да „ко нападне Србију, напао је Русију“.

Евентуални сукоб Срба и Албанаца не би прошао без мешања других великих сила у то, а бројни стручни медији на западу месецима се баве проценама војних снага Србије и Русије са једне стране и Албаније, Косовских Албанаца и САД са друге.

Војни експерти сматрају да би нови сукоб Срба и Албанаца могао да буде искра која ће запалити читав свет, поготово ако се у њега директно умешају САД и НАТО и Русија.

ПРИШТИНА ПРЕТИ ХАПШЕЊЕМ СРБА уколико буду формирали ЗСО!

Наравно, сва оваква поређења су незахвална, тим пре што долазе из западних војних извора.

Тако, према западним изворима, у први мах Србија и Русија заједно могу да ангажују нешто више од 850.000 војника, који би имали подршку од 62.000 тенкова, транспортера, вишецевних ракетних бацача и других „земљаних система“. Из ваздуха би их помогло 15.600 авиона, хеликоптера и других борбених летелица, а на мору би се на руско-српској страни нашло 380 разних бродова.

Вучић поручио да је војска спремна да уђе на Косово и одложио предлог за решавање проблема! Нови датум је…

На другој страни, према тим проценама, могло би да се нађе чак 1.400.000 војника САД и Албаније, 56.000 тенкова, транспортера, ракетних бацача. САД и Албанци би могли, према тим проценама, да рачунају на подршку 21.000 авиона и хеликоптера, које би са мора подржало 450 разних ратних бродова.

Процену војних снага Србије и Русије у евентуалном сукобу са САД и Албанцима погледајте у следећим видео записима…

ЕВО ЗАШТО ЈЕ РОСУ ОБИЧНА НАОРУЖАНА БАНДА А НЕ ОЗБИЉНА СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА: Откривамо вам пет кључних грешака које су направили!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВИЈОРИЋЕ СЕ ЗАСТАВА КОСОВА У ЦЕНТРУ НОВОГ САДА! Каратисти самозване државе стигли на првенство Европе!

ПРИШТИНА ОПЕТ ПРОВОЦИРА: ЗСО коју формира Српска листа неће имати легитимитет

У КОМ ЈЕ САДА ФИЛМУ?! Тадић: Самостални ЗСО вређање здравог разума

ДА НИЈЕ БИЛО РУСИЈЕ, СВИ БИСМО ДАНАС НОСИЛИ ФЕС! Демократски Фронт против протеривања дипломата

ДРЕЦУН ШИПТАРИМА: Кога ћете ви да хапсите?

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri