Printscreen
Политика Србија

(ВИДЕО) ПУКОТИНЕ У ДРУГОЈ СРБИЈИ: Сад „заратили“ Биљана Србљановић и Сергеј Трифуновић

И док се у опозиционом табору води жестока дебата о томе како да се операционализују захтеви према власти, на површину је избио жесток сукоб између Сергеја Трифуновића и драмског писца Биљане Србљановић, која је годинама икона такозване грађанске Србије.

(ФОТО, ВИДЕО) ,,1 ОД 5 МИЛИОНА“: Станислава се стиди свог имена, али не и да ВРЕЂА ПРАВОСЛАВЉЕ!

Преносимо вам обраћање Србљановић којег су објавили Вечерње новости у целости:

„Неопрани лажљиви Сергеј. Е то вам је вођа. Увек је био подмукли лажов, увек на исти овај начин на који ме сада увлачи у свој таблоидни смрдљиви живот са којим немам ништа и не желим да имам ништа. Увек ми се улизивао, био златна медаља у увлачењу у д***, увек обигравао около и са оним глупим осмехом и грозним задахом да не знаш где да побегнеш.

Увек је лагао , увек се гребао за новац, оброк, пиће (али оно, види те, седне, поручи и оде кад треба да плати), увек је причао најгнусније лажи, никад се није прао, увек је варао колеге, уништавао представе, остављао пуне позоришне сале да га чекају и не дочекају, док лаже да има срчани удар или се једноставно чак ни не одјави на телефон колегама што не знају шта ће са собом на сцени од срамоте пред публиком.

ТОТАЛНА БЛОКАДА Саобраћајка на Ибарској, колоне аутомобила километарске

Сергеј је такође познат и по томе што је Легији плакао као мала п****ца, на Цецином рођендану у Ступици, што су му неки из „Обилића“ лупили шамар јер се баца као урбано по њима, па је онда Легија припуцао, да заштити уплаканог друга, био ухапшен, ражалован и пензионисан. Том приликом се заклео да ће управо због тога Ђинђићу доћи главе, и тако и би само неколико месеци касније, док је овај прошао неоштећен, осим што је годинама с**о најгоре бљувотине по мртвом Ђинђићу, хвалио се пријатељством са Улемеком, док је овај робијао за најгоре злочине и лелекао јавно за њим („Цемо мој, шта уради, Цеееемо“, буквално тако, што ће вам доста сведока потврдити) због чега су га људи увек сматрали апсолутним дегенериком који може још само да прође код диџејуша из Батаје, тамо где има масовна гробница „шиптара“ је ли, што Сергеј каже да је Легија убијао да ослободи Србе.
Сергеј је такође и озбиљан дегенерик и за посао, зато га више ни не видите у позоришту, јер понижава колеге, малтретира их док раде и бежи са проба и представа, док лаже да лежи кући болестан. Тако да, кад вам каже да ће доћи на протест, па не дође, јер је болестан, лаже вас, г****, то му је увек био манир и то су све ситне ствари ситнога човека.

Што се мене лично тиче, већ сам му се једном обратила вајбером да не лаже о мени по интернету, тад је спустио носић и кренуо у причу „ко? ја музичар?“

КРВАВА ОПОМЕНА ШИПТАРСКИХ ЕКСТРЕМИСТА: Крили оружје у близини војне базе “Печено брдо“, планирали нападе на српске војнике!

Сад, пошто се цео дан прећутно напушава са рођеним братом, кинеским Сергејем, око тога ко је главнији у протестима, проширио је причу и на уобичајене мете, па ме уваљује у своја г****. Мени је то навика од таквих људи и није проблем. Проблем је што се десетине и десетине хиљада људи дижу мислећи да им два брата глумца стварно могу понудити нешто. Један је неталентованији али је поштенији, други има месијански комплекс и не може да поднесе да му је брат популарнији од њега, а ви се цео дан расправљате је л’ могу странке или не могу странке, је л’ треба јаја ил’ не треба јаја, уместо да једном овде буду протести људи који ће да отерају СВА г**** и да им више нико не уваљује „лидере“, недовршене људе које Удба није могла да нацрта да је хтела такве.

Лажљиви Сергеј, Легијин ортак, коме је то г**** вођа за било шта, тако му и треба…

И сад ће се ово преливати на уобичајене таблоиде који ме деценијама таргетирају, а њега величају како је баш лепо и с пуно пијетета играо хероја Аркана и како ,маме ми, није знао да је на мајици Дивјак, ја сам ваш браћо, нисам знао, преварили су ме, све док се не нађе неко да му коначно поломи п**** ону малу лажљиву и кукавичку. Зато што људи треба да знају за ким иду…“

(ВИДЕО 18+) СКАНДАЛ НА ПРОТЕСТУ! БАХАТИ ЂИЛАС ПСОВАО МАЈКУ СТУДЕНТИМА: Пи*ка ти материна пе*ерска! Они му одговорили: Бандиту, наши родитељи су твоје ЖРТВЕ!

Да подсетимо, ово је Трифуновић написао о Биљани Србљановић на друштвеној мрежи Твитер.

„Сећам се Биљане Србљановић која је као студент I године драматургије и члан ‘Белих Орлова’, у кожном мантилу мартинком удара врата мензе на ФДУ и са врата у маниру политикома викне ‘Ви овде једете и пијете док наша браћа у Славонији и Барањи гину!’ Бики, колико још лица имаш?“, написао је Трифуновић.

И завршио расправу са драмском списатељицом и редовном професорком Факултета драмских уметности, Биљана Србљановић, са следећим твитом:

Пре четири године је мучки убио Драгану (18), а сад је из затвора њеним родитељима послао језиво писмо

„И да завршим са Биљаном Србљановић: питајте те ви који имате фејсбук, хоће ли јој то што ће ми “поломити пичку”, избрисати овај део историје који је боли? Лаку ноћ, Bixy.”

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕПОЖЕЉНИ: Брод с мигрантима тражи луку, ниједна земља га не прима!

ПОТПУНО ПОМРАЧЕЊЕ Ноћас ћемо угледати КРВАВИ МЕСЕЦ, то је знак БИБЛИЈСКОГ ПРОРОЧАНСТВА

СВЕДОЧАНСТВО МЕРИ ВОЛШ, ИРКИЊЕ КОЈА СЕ ЖРТВОВАЛА ЗБОГ ИСТИНЕ О СРБИМА: Косово је у рукама албанских и међународних криминалаца, под шлемом ЕУ и УН ОВК је извршила скривени геноцид!

НЕВЕРОВАТНА ИСПОВЕСТ САБОРЦА ЂОРЂА БОЖОВИЋА ГИШКЕ: Преживео сам руски рулет са Шиптаром и Кумом! Ставили су метак, завртели, пуцали у мене…

(ВИДЕО) УЖАС У СКИ ЦЕНТРУ: У згради са сезонским радницима ИЗБИО КАТАСТРОФАЛАН ПОЖАР

Извор: Вечерње новости, Србин.инфо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu