printscreen
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ПРВИ СНИМЦИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Дечаци са Тајланда се опорављају, а свима су се и захвалили!

Дечаци и њихов тренер који су више од 2 недеље били заробљени у пећини на Тајланду успешно се опорављају у болници

ТРАГЕДИЈА КОД НИША! УБИО СЕ ОТАЦ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Мирослав, избеглица с Косова, попио инсектицид због 22.000 динара ДУГА ЗА СТРУЈУ

Тајландске власти су објавиле прве снимке младог фудбалског тима из болнице.

Они су захвалили свима који су им помогли да изађу на површину традиционалним тајландским поздравом – спојеним длановима.

ШИПТАРИ покушали да направе хаос, па подвили реп: СРБИЈА ЗА ПЕТ САТИ РАЗБУЦАЛА ТАЧИЈА

Они су сви у истој соби, са маскама на лицу и, судећи по снимцима, доброг су расположења.

Дечаци су тренутно у карантину, јер лекари страхују од инфекција, због чега и је чак забрањен и физички контакт са родитељима.

Родитељи групе која је прва извучена у недељу, 8. јула, добили су дозволу да их посете, али су морали да носе заштитну одећу и да стоје удаљени најмање два метра из предострожности.

Један дечак из последње групе има плућну инфекцију, а сви остали су добили вакцине против беснила и тетануса. Генерално, дечаци су доброг здравља, а раније је објављено да су млади фудбалери у просеку изгубили по два килограма тежине.

(ВИДЕО) ЖИВА ОПЕТ У ЕЛЕМЕНТУ: Колинда је ДОБРА РИБА! Ми смо БОЉИ МУШКАРЦИ ОД ХРВАТА зато су Хрватице заљубљене у нас! ИМАМО ВЕЋЕ АПАРАТЕ ЗА ГАШЕЊЕ ПОЖАРА!

Није познато када ће бити пуштени кућама.

Дечаци и њихов тренер у пећини су боравили од 23. јуна, а јуче је извучен и последњи дечак. Извлачење из пећине је трајало три дана.

ХИТ НА МУНДИЈАЛУ! МИСЛИО ЈЕ ДА СУ РУСКИЊЕ, А ОНДА СУ РЕКЛЕ ДА НАВИЈАЈУ ЗА ХРВАТСКУ: А када су откриле одакле им је отац, хрватски репортер остао без текста! СРБИЈА СЕ ОДУШЕВИЛА

ЈЕЗИВА СМРТ НА НОВОМ БЕОГРАДУ! МЛАДИЋА (24) ДВАПУТ ПРЕГАЗИЛА КОЛА: Шкода га бацила на паркинг ресторана, а онда га ударио пијани возач!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СУТРА СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Строго је прописано да ово НЕ СМЕМО ДА РАДИМО!

Како је „утакмица смрти“ постала „бег у победу“ — пет најбољих филмова о фудбалу

ЗАЧУЛИ СУ СЕ КРИЦИ ИЗ ПЕЋИНЕ У КОЈОЈ СУ БИЛИ ЗАРОБЉЕНИ ДЕЧАЦИ: Спасиоци откривају ДРАМАТИЧНЕ догађаје последњег дана акције! ПУМПА ЈЕ ПРЕСТАЛА ДА РАДИ, А ВОДА ПОЧЕЛА ДА РАСТЕ

Нови велики пројекат Кинеза у Србији могао би да реши и муку малинара

(ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН СТРАВИЧАН СНИМАК УДЕСА О КОМ БРУЈИ ЦЕО СВЕТ: Моменат судара Клунијевог мотора и аутомобила ухваћен на камерама!

Жабац претучен у Новом Саду – ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ!

ПАЛА ТЕШКА ПРОЗИВКА ЗА ЂИЛАСОВОГ ПУЛЕНА: Нисмо ни мотком могли да те избацимо из фотеље!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun