Друштво Србија

(ВИДЕО) Први пут су се зачуле сирене, а онда су почеле да падају бомбе: Исповест америчког лекара који је марта 1999. оперисао тек рођену бебу

Амерички хирург који је оперисао бебу у Београду на пролеће 1999, док су НАТО бомбе падале на град, изјавио је за РТ да никада пре није искусио ништа "такве јачине". Др Вилијам Новик присећа се како су он и његов тим америчких лекара дошли у тадашњу Југославију, пре напада НАТО. Мислили су да ће бити безбедни у престоници, али су погрешно проценили.

ВУЧИЋ: ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ БЛИЖИ НЕГО ИКАД!

– Из америчке амбасаде у Београду су нас претходног викенда позвали да се евакуишемо са њима – прича Новик.

(ВИДЕО) ПОМИРЕЊЕ СА НАТО?! Председник Заветника: Срби НИКАДА не би прихватили извињење Алијансе! Чланству у НАТО противи се готово СВАКИ грађанин!

Али, лекари су одлучили да остану јер су имали двоје деце на бризи којима је хитно требала операција. Новик је 24. марта 1999. оперисао срце бебе старе свега 10 дана.

(ФОТО, ВИДЕО) Ексклузивни интервју: Маринос Рицудис Грк који је одбио да ратује против Срба!

– Операција је била у току кад су се огласиле сирене за ваздушни напад, недуго након сумрака, а бомбе су почеле да падају неколико минута потом. То је била једна од најужаснијих ноћи које сам икада доживео. Из болничке зграде видео сам више од једног пројектила и низ бомбардера. Никада дотад нисам искусио ништа такве јачине – прича Новик.

ВУК ДЛАКУ МЕЊА, АЛИ ЋУД НИКАДА: Јеремић опет пљувао по Србији!

Пре 20 година Сједињене Државе и њени савезници покренули су напад на Југославију без одобрења Савета безбености Уједињених нација.

Бомбардовање је почело 24. марта 1999. године у 19:45. Током 78 дана бомбардовања авиони НАТО обавили су 900 борбених мисија. Тачан број жртава и даље није познат. Доступни подаци варирају од 754 до 4.000 жртава, а медији најчешће помињу од 1.500 до 2.500 страдалих људи.

ПОВЕРЉИВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ НАТО О СУКОБУ 1999: Албанија напала Србију – РАТОВАЛИ СУ ЗА ПРЕСТОНИЦУ СРПСКОГ ЦАРА! ДАН О КОМЕ СЕ НЕ ПРИЧА!

Сви страдали били су држављани тадашње СРЈ, осим три кинеска држављанина, који су погинули 7. маја 1999. године када је гађана кинеска амбасада у Београду, како је НАТО потом објаснио, грешком због застарелих мапа које им је доставила ЦИА. Није познато због чега државни органи нису пописали све жртве бомбардовања.

МАЈОР РАДОСАВЉЕВИЋ БОРИО СЕ СА 10 АВИОНА Ф-15, ПИЛОТ КУЛАЧАН избегао је све ракете и безбедно слетео… Наши мигови 29, у 20.15 полетели су у ВЕЧНОСТ! Ово су челични српски витезови који су Нато ЗЛИКОВЦИМА стали на пут над нашим небом!

Током два и по месеца бомбардовања уништени су или тешко оштећени инфраструктура, привредни објекти, школе, здравствене установе, медијске куће, споменици културе, цркве и манастири… Процене штете такође варирају и крећу се од 30 до 100 милијарди долара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КАЗНА ЗА ВОЖЊУ СА ЦИГАРЕТОМ 3.000 ДИНАРА?! Информација УЗНЕМИРИЛА бројне грађане, а онда је откривено шта је стварно истина!

Апел 243: Захтијевамо формирање „Независне комисије за утврђивање посљедица НАТО бомбардовања на здравље људи“

УБИЋУ ТЕ! УБИЋУ ТЕ! Помахнитали пацијент напао медицинске сестре, лекар видео НОЖ, притрчао, настало је рвање, ДРАМА! – Спречен МАСАКР у Петровцу на Млави!

Руски авиони у Венецуели – Сасвим (не)обична појава

(ШОК ВИДЕО) УКРАО АВИОН, ПА СЕ ЗАКУЦАО У ЗГРАДУ ДА БИ УБИО ЖЕНУ! На крају је ПОГИНУО САМ!

(ФОТО) Харадинај „случајно“ на Фејсбуку објавио свој најмрачнији план

Блиц, Република

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu