Printscreen
Занимљивости

(ВИДЕО) ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ КОЈЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Поплава која стиже доноси реку лешева, а онда нам следи нешто још горе!

"Добри људи ће преживети, а они зли, они ће сигурно пропасти. Многи људи ће умрети. А онда, уследиће идила и завладаће бесмртност", речи су Баба Ванге.

(ВИДЕО) ШОК У ЈУТАРЊЕМ, ЈОВАНА ОСТАЛА У ЧУДУ: Ово јој до сада нико није урадио!

Баба Ванга, чије је право име Вангелиа Пандева Димитрова Гуштерова, рођена је 31. јануара 1911. у македонској Струмици.

Према народном предању и многим сведочанствима, предвидела је најважније светске догађаје, а посебно катастрофе.

Између осталог, остала је записана њена прича о великој поплави.

„Велика поплава која стиже у касно пролеће донеће реку лешева… А тек кад помислимо да је најгора ноћна мора прошла, стиже страшна болест. Биће гора од сиде, а покосиће мушкарце“, речи су које је Ванга изговорила кратко пре смрти у једном од последњих интервјуа украјинском путнику и бизнисмену Анатолију Лубченку.

Шта је кинески председник поручио Вучићу

Вангу је посетио 1994. кад је већ била крајње исцрпљена од борбе с тешком болешћу. Њена пророчанства најављивала су мрачну 2014. годину.

ЛУКАШЕНКО ПОМАЖЕ СРБИЈИ КАД ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈЕ: Хитно шаљем ракетни систем С-300

Иако Ванга није прецизирала када ће светом потећи реке лешева, експерти су сматрали да је реч о низу апокалиптичних поплава које ће долазити из године у годину и носити баш све пред собом. Јун 2014. године заиста је донео незапамћену катастрофу. Бујице су носиле куће, уништиле аутомобиле и скоро све што су људи имали. Израз њихових лица све је говорио.

„Трагедија је превелика. Ја сам на улицама предграђа. Овде нема пута, нема кућа, аутомобили су један на другом“, запомагао је тадашњи градоначелник града Варне, познатог бугарског летовалишта.

Тих дана проживљавали су ноћну мору.

ЗЛОЧИНАЦ ТАЧИ: Да је Вучић послао војску ниједан му се војник не би вратио у Србију!

Потоп је био страшан, библијски, невиђен – захватио је велик део Бугарске. Ванга га је видела, имала је право. Само два месеца раније, сличан хаос проживљавале су Хрватска, Босна и Херцеговина и Србија. На становнике као да се срушила сва тежина овог света, и то у само неколико дана.

Људскост је у овом случају, сведочили смо, ипак надјачала трагедију. Људи су помогли људима. Због потопа људи су поновно били људи. Скупљени у контејнерима помагали су, делили последњу корицу хлеба, деца су се поново дружила.

КЉУЧА НА КОСМЕТУ: ДО ЗУБА НАОРУЖАНИ ЧЛАНОВИ ОВК ЧЕКАЈУ МИГ! Ако Запад процени да му треба криза, рат је неизбежан!

Свет као да је опет био онакав какав треба да буде – пун хуманости и братске љубави. Полицајци, ватрогасци, војници, комшије – гацали су кроз воду и спасавали свако биће – од пилића до човека. Једни су гинули за друге. А управо то свету, каже Ванга, и недостаје.

“Недостаје им заједништва.“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЖРТВА АЛБАНСКОГ ТЕРОРА Ђурић: Лажи Приштине пале у воду

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО СУ ЧЕКАЛИ ЦЕЛОГ ЖИВОТА: Историчари и ловци на благо појурили на плажу кад су чули шта је море избацило!

Шта је кинески председник поручио Вучићу

(ИНТЕРАКТИВНА МАПА) НАЈЦРЊИ СЦЕНАРИО НА СВЕТУ: Погледајте какав пакао би вас снашао да вам нуклеарна бомба падне на град!

ШИПТАРИ САМИ ТВРДЕ: ТАЧИ ЈЕ НАРЕДИО И ОРГАНИЗОВАО ХАПШЕЊЕ МАРКА ЂУРИЋА!

Извор: Курир

Оставите коментар