Фото: Србија Данас
Политика Србија

(ВИДЕО) ПРОГОВОРИО О ИНЦИДЕНТНУ У СКУПШТИНИ – Ђукановић: Скочио сам да заштитим колегу!

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић данас је био сведок скандала у парламенту.

СКАНДАЛ! ЈАНКОВИЋ: Србија да докаже да су Дечани и Грачаница српски манастири

– Био сам учесник инцидента у Скупштини Србије који су изазвали посланици Двери, конкретно господин Бошко Обрадовић који очигледно не уме другачије осим инцидентима да дође до бирача – казао је посланик у свом видео обраћању.

Он је открио да је на екранима у Скупштини Србије видео шта се десило на седници Административног одбора.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: Бошко гађао мишем од лаптопа Мартиновића у лице!

– Видео сам да је настао потпуни хаос – казао је он и додао да је Обрадовић на најпримитивнији начин вређао посланика СНС-а Александра Мартиновића и СНС.

– Такав фашистички језик, ја то нисам видео у животу. То да каже колега колеги, то је заиста нешто што је непримерено. Како се завршила седница, он ваљда није хтео да дозволи да господин Мартиновић изађе одатле. Доша сам и посматрао сам мирно. С обзиром да се претходно у току саме седнице догодио инцидент где је господин Обрадовић мог уваженог колегу Мартиновића гађао мишем од лаптопа и погодио га у нос – казао је он и додао да је негде и очекивао да је Обрадовић спреман и на физички обрачун.

ОГЛАСИО СЕ МАРТИНОВИЋ НАКОН ИНЦИДЕНТА СА БОШКОМ – ево шта је рекао

– Стајао сам по страни све док Обрадовић није кренуо да се обрачунава са Мартиновићем, када је овај кренуо да излази. Ту више нисам могао да чекам, наравно да сам скочио и наравно да сам га повукао и ко зна шта би се све ту догодило да нису многи скочили – истакао је Ђукановић.

– Признајем увек тако реагујем како бих заштитио своје колеге од најгорег могућег физичког насртаја које је Обрадовић желео да изведе према Мартиновићу. Очигледно је циљ посланичке групе Двери да изазову инцидент и да на тај начин пробају да дођу до бирача. Морам да се извиним свим грађанима Србије зато што сам учествовао у овоме, али молим вас да ме разумете, увек бих скочио за свог колегу – казао је он и додао да не трпи насиље и да се против истог и бори.

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!

– Ово не личи на парламент, ово није нормалан дијалог међу колегама – навео је, између осталог, Ђукановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Гвинеја Бисао повукла одлуку о признању Косова

Обрадовић тврди да је „миш“ сам ујео Мартиновића

(ВИДЕО/ФОТО) НЕДОНОШЧЕ ЈЕ СТАЛО ЛЕКАРКИ НА ДЛАН: Мајци су рекли да ће бити чудо ако малена преживи, а да видите где је данас!

ПОНОВЉЕНО СИЛОВАЊЕ У РЕЖИЈИ ДРЖАВЕ: Српкињи коју су силовали хрватски војници одбијен статус жртве

Извор: Ало.рс

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon