ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ПРОГАЊАЛИ ИХ ДУХОВИ ЊИХОВИХ ЖРТАВА: Убице које је сачекала казна убијених

Неки злочинци тврде да су их њихове жртве прогањале у сновима, нападале их, опседале... Неки су чак признали злочине како би их духови коначно оставили на миру.

Неке убице тврде да никада нису престали да виђају своје жртве. Тврде да су их прогањали и да никако нису хтели да их оставе на миру. Неки су због тога признали своје злочине.

Девојчица га прогањала у сновима

Марк Бриџер из Велике Британије се опијао једне ноћи 2012. године и сео је у свој аутомобил. Ејприл Џонс (5) ушла је у његов аутомобил и више је никада нису видели. Бриџер је ухапшен идућег дана. Признао је да је убио девојчицу, али је полицији рекао да је то била несрећа, односно, да је дете случајно ударио аутомобилом.

КРИК-ОВ ПОХОД ПРОТИВ ПРОРУСКИХ МИНИСТАРА: Шта је у позадини хајке на Ненада Поповића?

Међутим, форензичари су у његовој кући нашли крв и делове костију убијене девојчице и одбацили су Маркове тврдње. Оптужили су га да је силовао девојчицу, убио је и раскомадао. Добио је доживотну казну затвора. У затвору се поверио другом затворенику. Рекао му је да га девојчица прогања у сновима и да се током ноћи појављује у ћелији.

Признао злочин јер га је прогањала

МИСТЕРИЈА ТРЕСЕ СРБИЈУ: ЉИЉАНЕ НИЈЕ БИЛО 13 сати, а онда је пронађена 15 метара ПОД ЗЕМЉОМ

Хозе Фереира је имао 17 година када је убио Кери Ен Џопек (13). То се десило 1982. године. Хозе је злочин признао тек 30 година касније. Рекао је полицији да га дух девојке прогања откад ју је убио. Хозе је девојку упознао на једној забави. Заједно су пушили џоинт, а онда је Хозе предложио да оду у подрум. Кери се предомислила на степеницама. Хозе је гурнуо девојку и она сломила је врат. Полиција није знала ко је убица нити је имала било каквих доказа све док Хозе није сам признао злочин.

Нападао га дух

Виктор Амевуга из Гане је убио таксисту 2013. године. Убрзо је постао сумњив, па је побегао. Међутим, Виктора је, како је касније тврдио, напао дух таксисте. Прогањао га је, долазио му у снове и ударао га док је спавао. Виктор ноћима није спавао и након што му је то стање постало неиздрживо, поверио се пријатељу који је позвао полицију. Амевуга је полицији признао злочин и изразио је жаљење.

(ВИДЕО) УЖИЦЕ ДОБИЛО КРУЖНИ ТОК, ПРВИ ДАН НАСТАО ХАОС: Снимак обишао целу Србију, а један детаљ је све насмејао!

Сањао да га брат дави

Џитендра Анантлал Гири је малтретирао жену свога брата Бима Шанкара. Бим је био љут и одлучио је да убије брата. Намамио га је на забаву, дао му је алкохол и пререзао му грло. Бим је сакрио мртво тело, али је породица приметила да Џитендре нема и нестанак је пријавила полицији. Бим је након седам дана чуо глас свога брата. Једне ноћи је сањао да га брат дави. Ноћима није спавао и на крају је породици признао злочин. Пријавили су га, и полиција га је ухапсила.

Дух га свакодневно опседао

(ШОК ВИДЕО) ПОТРЕСНИ СНИМЦИ РАЊЕНИХ РУСКИХ НОВИНАРА И ВОЈНИКА: Налетели на мину ИСИС у Деир ез Зору!

Џенифер Стјуарт је убијена секиром 2010. године. Полиција је убицу тражила готово три године. Није имала никаквих трагова све док Адријан Даоу није признао злочин. Полиција је била сумњичава и није веровала да им говори истину јер се неке ствари нису поклапале са доказима. Ипак, Даоу је знао ствари које је једино убица могао да зна. Тврдио је да је девојку убио због музичке каријере. Веровао је да ће тако постати бољи репер. Полиција је на крају утврдила његову кривицу. Даоу је злочин признао јер га је прогањао дух убијене. Рекао је да је духа виђао неколико пута дневно.

Демони га прогањали до признања убистава

Тери Чајлдс из Калифорније је 1987. године избо на смрт девојку Лоизу Сигалу. Имала је 17 година. Добио је 41 годину затвора. Док је био у затвору, признао је још неколико убистава. Једна од жртава је била Линда Ен Јозович. Њу је отео на паркиралишту 1979. године, тукао, давио и убадао ножем. Њено је тело сакрио. Полицији је била потребна цела деценија да нађе њене остатке. Чајлдс је полицији рекао да је злочине признао да би се решио демона. Тврдио је да га духови његових жртава прогањају, да му улазе у ћелију, буље у њега и „једу му мозак“. Рекао је да је Јозовичева престала да га прогања након што је признао њено убиство. Након признања је добио доживотну казну затвора, пише „Лист версе“.

Извор: Курир/Спутњик

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ: Ђаци из све снаге ударају другарицу и урлају „спусти руке доле“

(ВИДЕО) ГЕЈ УСВОЈИО БЕБУ И УБИО ЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Девојчицу живу изломио, називао је сотоном, последњи позив открио кошмар!

Додик: Инцко је велики лажов, његова реч безначајна

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon