Printscreen
ВИДЕО Спорт

(ВИДЕО) ПРОЦУРЕО СНИМАК ЖЕСТОКОГ СУКОБА ДУЛЕТА И КИМИЈА! Легендарни тренер Партизана осуо паљбу: Да ли треба да причам да сте ви навијачи УЗИМАЛИ ПАРЕ ОД ИГРАЧА!

На промоцији књиге "Црно-бела идеологија" дошло је до жестоког вербалног обрачуна легендарног тренера КК Партизан Душака Вујошевића и познатог вође навијача црно-белих Милоша Радисављевића Кимија.

ПЕТОГ ОКТОБРА ХОЋЕ ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! НОВА ОБОЈЕНА РEВОЛУЦИЈА ПО СТАРИМ МЕТОДАМА!

ЈСД Партизан јуче је прославило 73. рођендан, а у „Дому војске“ је тим поводом и промоција поменуте књиге. Централна фигура прославе био је легендарни кошаркашки стручњак Душко Вујошевић.

УЖАС У БЕОГРАДУ: Зеленаш отео човека и 20 дана га ДРЖАО У ПОДРУМУ како би га натерао да му препише стан

Дуле је причајући о Партизану подсетио и на неке не баш блиставе тренутке из скорије историје кошаркашког клуба. Док је говорио о поделама међу црно-белима дошло до жучне расправе с једним од вођа навијача Милошем Радисављевићем Кимијем.

– Боље да не причамо Дуле о навијачима, мајке ми моје – казао је Кими Вујошевићу кад су се дотакли теме КК Партизан из периода највећих турбуленција и подијела међу „Гробарима“.

АРКАНОВ ГАРДИСТА ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ: Доста бре више лажи, ово је права истина о команданту! ЊЕГА НИКО НИЈЕ СМЕО ПОПРЕКО НИ ДА ПОГЛЕДА

Дуле је инсистирао:

– Хајде да причамо.

ДОДИКОВ САВЕТНИК О СЛУЧАЈУ ЗОЉА: Напад командован из страних обавештајних служби, нападач повезан директно с министром БиХ Мектићем!

– Чекај, јел треба да причам људима да су узимане паре од играча, немој да зајебаваш – без длаке на језику одбрусио је Вујошевић.

– Узимане су паре, цео живот су узимане паре, сви Гробари тамо што су долазили су узимали паре, то ништа није спорно, то се зна, то нико не крије. Које су паре узимали? Колико? Узимали да ваде другове из затвора, да плаћају казне – рекао је између осталог Кими.

Брисел открио шта је за ЕУ прихватљиво решење за Косово

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈЕЗА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ КОД БЕОЧИНА: Наставник физике ухапшен због недозвољених полних радњи над неколико ученика

СВЕ ПО СПИСКУ! Весељи мазнуо и жену и свастику Агиму Чеку!

ВУЧИЋ ПИСАО ДОДИКУ: Јасно је, Срби су увек дежурни кривци, А НАПАДИ НА СРБИЈУ НИСУ НИКАКВА НОВОСТ!

Војнообавештајни вод Еуфора руши Додика

НАМЕРНО СУ ОСТАВЉАЛИ ПАЦИЈЕНТЕ ДА УМРУ ЗБОГ 300 ЕВРА: Доктор Борко пре 13 година открио стравичну везу Хитне помоћи и погребника, па прошао ПАКАО!

Курир

Оставите коментар