Printscreen
ВИДЕО Забава

(ВИДЕО) ПРЕВАРА У СЛАГАЛИЦИ: Хтели су да имају најдужу реч па су ИЗМИСЛИЛИ слово! Гледаоци у НЕВЕРИЦИ

Најгледанији квиз у Србији "Слагалица" направио је скандалозну грешку у првој игри, где такмичари траже најдужу реч међу задатим словима, тако што су у својој најдужој речи измислили слово које није извучено.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

Такмичар Борис Баћен је пријавио реч од девет слова, док је Лазар Живановић пријавио реч од седам слова. Борис је добио поене, али не и бонус поене јер је нашао најдужу реч, будући да је компјутер пријавио неправилно добијену реч.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СМРТ У ЕМИСИЈИ УЖИВО: Рекла водитељу да би волела да умре док ради, заћутала и издахнула!

Наиме, компјутер је избацио најдужу реч од 10 слова, али је погрешио јер није имало два слова „Н“! То их није пореметило да пређу на другу игру.

ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ! ПЕГЛОМ И СВЕЋАМА ПРЖИЛИ УНУКА, БАБУ И ДЕДУ ДА КАЖУ ГДЕ ЈЕ ЗЛАТО: Довели су нам крвавог сина и везали испред нас!

СРПСКИ ГЕНЕРАЛ ОТКРИО: Слобина клетва из Хага

(УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ОБЈАВЉЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Дефинитивно доказано да певачица НИЈЕ УБИЈЕНА на насипу у Борчи!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Европа уводи педофилију у Србију на велика врата!

Померале су границе и биле и остале НАЈВЕЋИ СЕКС СИМБОЛИ СФРЈ

БОСНА ПУЦА ПО ШАВОВИМА: Босански лонац распада ће бити, али не кривицом Срба

НИШЛИЈКА ДИГЛА СРБИЈУ НА НОГЕ ЖУРКОМ ЗА РАЗВОД, А САД СЕ ОГЛАСИЛА БАКА ЊЕНОГ БИВШЕГ МУЖА: То је ствар њеног васпитања, а за њу имам једно питање!

КОМШИЈА О ПРВОМ РАМУШОВОМ ЗЛОЧИНУ: Харадинај убио Миодрага, па почео крвави пир!

Приштини брана за столицу у Интерполу

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri