Pixabay
Свет

(ВИДЕО) ПОЗНАТИ АМЕРИЧКИ ВОДИТЕЉ И ТРАМПОВ ПРИЈАТЕЉ НЕ ПЕРЕ РУКЕ 10 ГОДИНА: Његово објашњење уживо је шокирало милионе

На жалост својих колега, водитељ емисије Фокс и Пријатељи Пит Хегсет је у недељу јавно признао да није опрао руке десет година.

НОГО ЗАПОЧЕО ПРЕВРАТ У ДВЕРИМА! Хоће да смени Ђиласовог слугу Бошкића и успостави владавину вешала! Савез за Србију воде НЕУРАЧУНЉИВИ!

Ово је откривено након што су га колеге прозивале да је појео пицу која је у студију стајала неколико дана. Хегсет је тврдио да пица може да „траје дуго времена“.

„Моја одлука је да 2019. године кажем ствари уживо које нису за јавност … мислим да нисам опрао руке већ 10 година. Стварно, стварно не перем руке икада,“ наставио је Хегсет, изазивајући смех својих домаћина.

ТОТАЛНО РАСУЛО У СЗС: ЂИЛАС У БРИСЕЛУ ПЉУВАО СВЕ КОЈИ СУ УЗ РУСИЈУ Ного побеснео: Шта ми онда радимо у твом Савезу?!

НОВИ СУКОБ НА ЛИНИЈИ НОГО-ОБРАДОВИЋ: Потврђују се писања портала Говори Србија

“Ја сам повећао свој имунитет. Бацили нису права ствар. Не могу их видети. Стога они нису стварни“, рекао је Хегсет.

Међутим, Центар за контролу и превенцију болести каже да је прање руку виталан начин да се спречи пренос болести. Прањем руку – посебно након коришћења купатила – спречавате ширење штетних бактерија као што су Салмоелла и Ешерихија коли које могу постојати у ситним, невидљивим честицама људског измета.

Такође је важно да оперете руке након руковања сировим месом, јер то може задржати остатке бактерија из животињског измета.

Председник Европског парламента: Живела италијанска Далмација

„Један грам људског измета – који је око тежине спајалице за папир – може да садржи један трилион бактерија“, извештава ЦДЦ.

ВЕДРАНА РУДАН О НАПАДУ НА СРПСКЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ: Нису криви дивљаци, јер су глупи и зли, већ штакорица са Пантовчака и премијер Републике Штакорије!

Образовање за прање руку има мерљиве ефекте на болест, са озбиљним утицајем на прехладу и дијареју – посебно код деце, преноси агенција за здравље.

“Редовно прање руку, посебно пре и након одређених активности, један је од најбољих начина за уклањање микроба, избегавање добијања болести и спречавање ширења бактерија другима”, савјетује ЦДЦ. „Брзо је, једноставно је, и може нас све спречити да се разболимо“.

Мој Гојко је сањао да ради у Словачкој, па да купи ауто, а сад га враћају у ковчегу: Потресна исповест родитеља страдалог младића

Хегсет је иначе пријатељ председника САД Доналда Трампа који је често изјављивао да воли чистоћу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВАЖНА ВЕСТ ЗА ОНЕ КОЈИ ПОСЕДУЈУ ОРУЖЈЕ! Рок за замену старих оружни листова ПРОДУЖАВА СЕ ДО 5. МАРТА 2020!

СТИЖЕ СНЕГ И НОВИ ТАЛАС ЗАХЛАЂЕЊА! У Србију долазе и олујни ветрови, а ево какво нас време очекује за СРЕТЕЊЕ!

Након што је аутобус ишчупао руку Деи Ђурђевић, а Станика погинула код Дољевца, уводе се нова правила?! Возачи ће морати да имају ово у својим аутомобилима?

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СТАЊУ АНДРИЈЕ ДРАШКОВИЋА: Чека се транспорт за Београд, испред болнице чекају многи пријатељи! Бизнисмен је боље!

Председник Европског парламента: Нема извињења Хрватској ни Словенији!

АМЕРИЧКИ НАПАД НА СРБИЈУ: Димитријевић, Танасковић и Стојичевић о мрежном рату против Срба

Извор: Kurir.rs/Newsweek.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Thu
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun