Свет

ПОТРЕСНО: “Ловац на дилере” снимао уживо своје убиство

Прентис Робинсон из САД је, на запрепашћење публике, преминуо на лицу места док је камера наставила да снима са тла, а тренутак пред смрт је понављао осумњиченом како га снима.

УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Снимци са куће ослобађају Зорана

МУЗИЧАР (55) из Северне Каролине у САД, преносио је уживо на Фејсбук своју расправу са непознатим мушкарцем ван кадра када изненада упуцан четири пута. Прентис Робинсон је, на запрепашћење публике, преминуо на лицу места док је камера наставила да снима са тла, а тренутак пред смрт је понављао осумњиченом како га снима преноси британски Телеграф.

Несрећни мушкарац из места Вингејт био је познат по томе што се са камером шетао комшилуком са препознатљивим сламнатим шеширом, причајући са обожаваоцима на друштвеној мрежи и свирајући гитару, али је такође улазио у свађе са осумњиченим дилерима. Управо је то бринуло шефа полиције који је сматрао да би Робинсон могао да буде повређен због разоткривања сумњивих лица, али ни он није очекивао да ће бити убијен.

ТРАГЕДИЈА У РУСИЈИ: Деветоро страдало у судару минибуса и камиона

Комшија Честер Сандерс упозорио је жртву да би требало да престане са објављивањем снимака на Фејсбуку, иако то очигледно није уродило плодом.

Робинсон је убијен само два минута након што је свратио у полицијску станицу на информативни разговор у вези украденог телефона.

Подигнута оптужница против лекара због смрти малог Раденка

Полиција је због првостепеног убиства издала налог за хапшење осумњиченог Дагласа Колтона (65), али за сада нико није приведен.

Дачић: Пацоли, пашће испод 100!


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски амбасадор открио кријумчаре дроге: Књиговођа амбасаде хтео да прошверцује 12 кофера кокаина у Русију!

ДСС: Недостатак културне зрелости у изборној кампањи

ЗБОГ НИСКИХ ТЕМПЕРАТУРА: „Електране“ ће грејати и ноћу

Извор: Новости

Оставите коментар