alo.rs
Свет

(ВИДЕО) ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ДЕВОЈЧИЦЕ ПРЕ НЕГО ШТО ЈУ ЈЕ ОТАЦ СВИРЕПО УБИО: ,,Татице, волим те, ти си мој херој“

Убио своје двоје деце и трудну жену, па пријавио њихов нестанак.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Кристофер Вотс из Колорада сумњичи се да је убио своју трудну супругу и њихове две ћеркице Белу (4) и Селест (3) у налету љубоморе. Како преносе светски медији, Кристофер је након свирепог убиства пријавио њихов нестанак, а потом се појављивао и у локалним медијима и молио људа да дају било какву информацију о њима.

Подсетимо, нестанак Шенан (34), Беле и Селест пријављен је у понедељак, а два дана касније Кристофер је признао да их је управо он убио. Тела су пронађена у среду на земљишту нафтне бушотине где је Кристофер радио.

МИНИСТАР БЕЗБЕДНОСТИ БиХ ОГРЕЗАО У КРИМИНАЛ: Драган Мектић продаје оружје и муницију, а са овом државом блиско сарађује

Пријављујући нестанак, Вотс је полицији рекао да је супругу која је викенд провела на службеном путу у Аризони видео у понедељак ујутро. Око подне постао је забринут кад му је једна њена пријатељица јавила да Шенан не одговара на поруке. Тврдио је да у кући није затекао ни њу ни децу, након чега је пријавио нестанак.

Док је трајала потрага Вотс је давао изјаве медијима и говорио да проживљава ноћну мору.

“Надам се да је с децом негде на сигурном“, рекао је тада Вотс.

ДЕТАЉИ УБИСТВА АРКАНОВОГ КУМА Јокса је лежао у локви крви, Аркан је САМО ЗБОГ ЊЕГА ПЛАКАО, а ова реченица га је коштала живота!

Мотив свирепог убиства и даље није познат, а оно што се зна јесте да је породица пре неколико година објавила банкрот због финансијских потешкоћа. Супруга је убрзо након тога почела да ради као продавац и често је била на путу, а осумњичени Кристофер је чувао децу. Неки зато нагађају да је љубомора мотив.

КУМ ИСПРИЧАО ДЕТАЉЕ СТРАВИЧНОГ УБИСТВА ДЕЧАКА Слободану је Албанка исекла стомак у облику крста, и извадила срце! ЈЕЗИВО!

Иначе, Вотсови су у друштву важили за срећну породицу. Редовно су на друштвеним мрежама објављивали срећне фотографије и снимке на којима се види како девојчице обожавају свог оца.

ЦРНОГОРСКА СРАМОТА НЕ ПРЕСТАЈЕ! НЕДУЖНА САРА 5. ДАН У СПУЖУ! Млада Српкиња у притвору због лажних оптужби!

„Мој тата је јунак, помаже ми да одрастем снажна. Чита ми књиге, везује ципеле, ти си мој јунак скроз наскроз. Мој татице, волим те“, певала је једна од Кристоферових ћеркица

Вотс се налази у притвору, а у уторак би требало да буде саслушан у Тужилаштву.

РУСИЈА И КИНА УЛАЗЕ У КОСОВСКУ ПРИЧУ! Десничари преузимају ЕУ, мењају се правила игре!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

104. године Церске битке: Млади бежали у рат, а не од њега

ОПРАВДАВАО ЈЕ АГРЕСИЈУ НА СРБИЈУ: Постоје времена само за силу — овако је Анан говорио о Косову, Сребреници, НАТО агресији

БЕОГРАЂАНИ, ОПРЕЗ! ЗАРАЖЕНИ КОМАРЦИ ПРЕТЕ СА 76 ЛОКАЦИЈА: Вирус Западног Нила хара Београдом, ово су најугроженији делови града!

ЖЕЛИМ ДА УПИШЕМ СВОЈЕ ИМЕ ЗЛАТНИМ СЛОВИМА! Ђоковић наоштрен за историјски меч!

ВОЗАЧИ, ОВО ГАРАНТ РАДИТЕ СВАКОДНЕВНО, А ДА НИСТЕ НИ СВЕСНИ КОЛИКИ ПРЕКРШАЈ ПРАВИТЕ: Казна ће вам олакшати џеп за чак 5.000, ово је правило ЛЕВЕ ТРАКЕ

Црногорска полиција спречила Амфилохија да одржи службу

Ало

Оставите коментар