Printscreen
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ПОШТУЈ МОЈУ МАЈКУ! Брутална туча раднице и муштерије у ресторану! Радиле песнице, тацне, столице, а онда су се умешали и други радници

Објављен је шокантан снимак на којем се види како је радница Мекдоналдса брутално претукла муштерију након што је ова наводно затражила бесплатни сок. А кад га није добила, почела је са агресивним понашањем.

Видео ове дивље свађе у познатом америчком ланцу брзе хране објављен је на Фејсбуку, али тачно место и време догађаја није познато.

САМО НАВИЈАЈТЕ ЗА КОМШИЈЕ: ДЕСЕТ ХУЛИГАНА ПАЛИЦАМА ТУКЛИ СРБИНА У СПЛИТУ ЗБОГ ЋИРИЛИЦЕ!

– Ово се догодило у Мекдоналдсу. Госпођа је тражила да јој се чаша напуни бесплатним соком, а радница је затворила апарат за сок и није желела да јој наточи – стоји у објави на Фејсбуку уз овај видео.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) САМОУБИСТВО НА НАЈОПАСНИЈОЈ ШЕТЊИ НА СВЕТУ: Престрављени туристи само су гледали како је скочио у понор од 2.000 метара!

На снимку се може видети како жена баца радници шејк у главу, након чега ова губи стрпљење и креће у бруталан физички обрачун. Муштерија је радницу у једном тренутку ударила послужавником у главу, а онда је уследила брутална освета.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ЛИКВИДАЦИЈУ УСРЕД КАФИЋА: Руски кум славио излазак из затвора кад му је пришао маскирани нападач

Жене су једва раздвојене једна од друге, а у смиривању страсти учествовали су и остали радници ресторана, као и муштерије које су се нашле у близини.

ШИПТАРИ КУЈУ ПЛАН ДА НАПАДНУ ВРАЊЕ: Лидер СРС Војислав Шешељ упозорава да је НАША ЗЕМЉА У ВЕЛИКОЈ ОПАСНОСТИ!

Осим физичког насиља, доминирало је и оно вербално јер се чуло како псују једна на другу. Радница је у једном тренутку рекла: Моја мама није мртва, поштуј моју маму’, иако није јасно на шта се то тачно односи.

ГОРДАНА ЈЕ СЛЕТЕЛА У БЕОГРАД, СЕКУНДУ КАСНИЈЕ БИЛА ЈЕ УХАПШЕНА: Када је чула разлог, ЗАНЕМЕЛА ЈЕ!

У једном тренутку, након још неколико увредљивих речи, али напокон без удараца, две жене су се некако смириле и ситуација је напокон доведена под контролу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) КРВАВИ МЕСЕЦ БИО СПЕКТАКЛ ШИРОМ СВЕТА: Погледајте како је изгледало помрачење које ће се поновити тек за 100 година

ТУЖБА СРБИЈЕ ПРОТИВ НАТО, ИЗРАЕЛ НУДИ ПОМОЋ: Амери се овом нису надали, МОРАЋЕ ДА ПЛАТЕ ЗА ЗЛОЧИНЕ!

ПОДЕЛЕ КОСОВА СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШЕ У СКОПЉУ: Македонци се најеже и од помисли да би Срби и Шиптари могли да размене територије!

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД БАЧКОГ ГРАДИШТА: Човек погинуо подлетевши под аутобус!

(ВИДЕО) ХОТЕЛ У НИШКОЈ БАЊИ ЗАПАЉЕН НАМЕРНО? Мештани тврде да је пожар подметнут, а ОВО ЈЕ РАЗЛОГ

Може ли БРИКС да извуче корист од Трамповог „трговинског рата“

Курир

Оставите коментар