Printscreen
ВИДЕО Регион

(ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ПРЕД СЕДИШТЕМ ВМРО-ДПМНЕ! ГРУЕВСКИ НА ПОТРЕНИЦИ И У БЕКСТВУ: Претреса се сваки ауто! Чим стигне налог УПАДАЈУ у зграду странке!

Полиција зауставља сва возила која излазе из седишта странкеВМРО-ДПМНЕ. Обављају потпуни преглед возила и претрес сваког човека.

(ВИДЕО) АРАНЂЕЛОВЧАНИ УСТАЛИ ПРОТИВ НАРКО-ДИЛЕРА: Кренула протестна шетња градом

Како се наводи, за сада нема налога за улазак у седиште ВМРО-ДПМНЕ, а када га буду добили одмах ће ући у просторије странке.

(ФОТО) УБИЈ ГА! МЕНИ НИКО НИШТА НЕ МОЖЕ! Исповест адвоката којег је СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ брутално тукао и шутирао пред ћеркицом (7) и супругом!

Претходно вече, полиција је ушла у стан Николе Груевског, али га није пронашла тамо.

МОЈ СИН ЈЕ ОТИШАО НА РОЂЕНДАН, ДОШАО КУЋИ И ЗАСПАО! ВИШЕ СЕ НИЈЕ ПРОБУДИО! Неутешни отац Стефана (17) из Неготина открива шта се дешавало кобне ноћи

МУП је по налогу кривичног суда расписао националну потерницу за Груевским, који је у петак требало да се јави на издржавање казне затвора у случају „Танк“, односно набавке луксузног „мерцедеса“.

ВАПАЈ СРПСКЕ МАЈКЕ КИДА ДУШУ: Марија је била у 7 месецу, муж јој је умро на рукама, почела је да вришти, а онда су јој рекли да је и беба од 11 месеци мртва

ВО ЖИВО ОД ВМРО-ДПМНЕ: Полиција во седиштето на партијата

ВО ЖИВО ОД ВМРО-ДПМНЕ: Полиција во седиштето на партијата

Posted by A1on.mk on Monday, 12 November 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АГЕНЦИЈА ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ И СЗО УПОЗОРАВАЈУ: Отровне честице из чађи годишње убију 5.400 Срба!

НЕЋУ ТИ РЕЋИ НИ ЈЕДНУ ЛЕПУ РЕЧ, НИСИ ЗАСЛУЖИЛА… Марија се обесила у стану о гелендер, а онда јој је пријатељ написао ПЕСМУ која кида и срце и душу!

ДРАМА У КРАЉЕВУ Пожар код Железничке станице, неколико кафића у пламену

(ФОТО) УБИЈ ГА! МЕНИ НИКО НИШТА НЕ МОЖЕ! Исповест адвоката којег је СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ брутално тукао и шутирао пред ћеркицом (7) и супругом!

(ФОТО) СТРАВИЧНО! Димитрије је својој девојци Олги појео мозак и пио јој крв! Полиција упала и затекла НАЈЈЕЗИВИЈУ СЦЕНУ ИКАДА

Курир/ Слободен печат

Оставите коментар