Printscreen
Регион

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ИСТРАЖИВАЧКУ АКЦИЈУ ЖУРНАЛА: За 17 дана стекли диплому средње медицинске школе

Без присуства иједном часу, за свега седамнаест дана, у празничном периоду, новинарка Журнала завршила је средњу медицинску школу. Врлодобрим успјехом.

Документе је предала 20. децембра 2018. године. Овјерену диплому, свједоџбе за сва четири разреда средње школе добила је 3. јануара ове године. На своје име и презиме.

ПОТПУНО РАСУЛО У ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ! Хашим опструира Албанце! Неће да преда документа новом преговарачком тиму?!

На дипломи Медицинске техничке школе из Санског Моста пише да је ученица Азра Омеровић уписала “преквалификацију” 22. 11. 2016. године, те да је успјешно окончала школовање 15. 11. 2018. године, односно мјесец дана прије него је и предала “потребну документацију”. У свједоџбама пише да је успјешно полагала анатомију и физиологију, хигијену са здравственом заштитом, микробиологију, медицинску психологију, заразне болести, патологију, хирургију, фармакологију, те да је, притоме, “одрадила” и практичну наставу.

Прича започиње средином децембра. Журнал је добио у посјед документацију полицијских и правосудних агенција у којима је наведено како се на подручју Ф БиХ продају дипломе средњих школа, те како је, мање-више, све у директној вези са Центром за образовање из Широког Бријега, иза којег стоје бизнисмени блиски ХЏ-у БиХ. У документацији коју посједујемо наведено је да су новцем из Широког осниване средњошколске и високообразовне институције широм Федерације, те да се у тим установама издају сумњиве дипломе. Наведена су имена посредника који су ђеловали у одређеним градовима и који су за новац набављали тражене дипломе. За сарајевску регију био је задужен Сенад Пехливановић из Фојнице.

Срби неће у јањичаре! Образ се не продаје ни за 1.600 евра: Нова подвала Приштине у вези „Војске Косова“

ПРВИ САСТАНАК

Кратки телефонски разговор и први састанак у Сарајеву.

За преквалификацију, рећи ће нам у школи, потребна је најмање година дана. Пехливановићу треба много мање. Само је битно обезбиједити 2500 марака које би он “предао директорима и осталима”. Иако сумњичав на првом састанку, Пехливановић 20. децембра пристаје да најкасније до 15. јануара колегици Азри Омеровић на њено име и презиме прибави диплому средње медицинске школе. С обзиром на то да смо одбили дати новац унапријед, Пехливановић је казао да ће “морати тражити алтернативна рјешења”, те да овај пут неће ићи преко Широког Бријега. На истом састанку, колегици је дао “специјални број телефона”, који користи за договоре око диплома. Листинзи, који су у посједу Журнала, доказују да је с тог броја искључиво контактирао Центар за образовање из Широког Бријега.

ЗАШТО СЕ ЗАПАД ПЛАШИ РУСКИХ ПВО СИСТЕМА? Кад би се С-400 позиционирао код Ниша, погледајте шта би Србија све могла да одбрани

“Све готово”, писало је у поруци коју је Пехливановић послао 2. јануара ове године у 14. 46 на број који је, за потребе овог истраживања, користила екипа Журнала.

ПРИМОПРЕДАЈА

Примопредаја је заказана за 3. јануар. Пехливановић се на заказаном мјесту појавио са свједоџбама и дипломом о завршеној средњој Медицинско техничкој школи из Санског Моста. Овјерену, са воденим жигом и читким потписима, са оцјенама из предмета које ученица Азра Омеровић никад није ни слушала.

РЕАГОВАЛА БИА! Албанци планирају ТЕРОРИСТИЧКИ напад на СЕВЕР КОСОВА, а за то ће оптужити СРБЕ!

На дипломи пише да је Медицинска техничка школа у саставу ПУ Центра за образовање одраслих Мултилингуа из Санског Моста. Формални оснивач школе у Санском Мосту је Маида Цепић-Хабибовић. Њен супруг Шемсудин Хабибовић је прокуриста без ограничења. Он је потписник дипломе издате на име Азра Омеровић. Маида Цепић Хабибовић је, поред овога, директорица и Јавне установе Мјешовита средња школа Сански Мост. Њен супруг и потписник дипломе, Шемсудин Хабибовић је вијећник у Опћинском вијећу Сански Мост. Тренутно је кадар А-СДА.

КАКО ЈЕ САТАНИЗОВАН СРПСКИ НАРОД? Ово су НАЈВЕЋЕ ЛАЖИ које су Американци измислили о Србима!

Овај Центар протеклих је година искључиво пословао са Министарством унутрашњих послова Унско-санског кантона. Радили су преводе казнених листова са холандског и словенског језика. На службеној страници Медицинске школе пише да врше образовање одраслих у области медицинске струке.

“Искусни и стручни предавачи (доктори специјалисти), плаћена пракса у Њемачкој, плаћени путни трошкови, писмо препоруке, признати сати стажирања у Њемачкој”, наведно је у понуди Медицинске школе Сански Мост.

СПРЕЧЕН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА ЦРНУ ГОРУ?! На подручју Петњице пронађено 8,7 килограма експлозива!

На страници је наведено да полазници ове школе стичу право на приправнички стаж, те полагање државног испита. Нуде се занимања медицинске сестре и његоватељице.

УГЛЕДНА ДИПЛОМА

“Наше дипломе и увјерења о стручној оспособљености су признати како у БиХ, тако и у земљама Европске уније”, пише на страници Центра за образовање одраслих из Санског Моста.

Управо ту, диплому признату у БиХ и ЕУ, новинарка Журнала стекла је за 17 дана. Без присуства настави.

(ВИДЕО) Србија узима хеликоптере са ротационим митраљезима: Киша метака чека сваког ко се намери на Х145М!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Традиционално унесен бадњак у Додиков кабинет у Сарајеву

РАСПИСАНА НОВА ПОТЕРНИЦА Полиција трага за ВЕДРАНОМ БЕРИЋЕМ, чланом групе „Правда за Давида“

„MADE IN CHINA“ је потпуна ЛАЖ! Уопште не носимо робу која је произведена у Кини, ИСТИНА ЈЕ МНОГО МРАЧНИЈА!

КАДРИ ВЕСЕЉИ ОТВОРЕНО КРЕНУО НА СРБЕ! Косово мора да се брани, спремни смо да преузмемо Прешево, Медвеђу и Бујановац!

извор: zurnal.info

Оставите коментар