foto: Printscreen
Занимљивости

(ВИДЕО) ПЕВАО ЈЕ ГО, ПОЛИВАО СЕ СОПСТВЕНИМ ФЕКАЛИЈАМА, НАБИЈАО МИКРОФОН У УСТА И ИЗБИЈАО СЕБИ ЗУБЕ! Ужасна прича о најпрљавијем музичару икада

Њега су, с правом, сматрали најпрљавијим човеком на свету и једним од најекстремнијих уметника у историји.

ДА ЛИ ЈЕ ЈЕВЂИЋ ПРЕВАРИО СРБИЈУ ИЛИ СЕ СРБИЈА ОГРЕШИЛА О ЊЕГА? ТВ Прва се огласила о случају који је целу земљу дигао на ноге! ЕВО ШТА КАЖУ

Мало је музичара и певача који су оставили тако моћан и тако гадан траг у историји, као што је онај који је остао иза америчког рокера Џи Џи Елина.

Њега су, с правом, сматрали најпрљавијим човеком на свету и једним од најекстремнијих уметника у историји. Џи Џи Елин рођен је у Ланкастеру, на североистоку САД-а, а крштено име било му је Исус Христ.

Његов отац, иначе религиозни фанатик, објаснио је Џи Џијевој мајци да га је посетио син божији и рекао му да ће његов син бити велики човек, који води порекло од самог Христа.

АФЕРА СТУДЕНТ ТРЕСЕ СРБИЈУ! АДВОКАТ ТВРДИ: Милан може да одговара за ПРЕВАРУ, али само под овим условом!

 

Исус Христ Елин, касније познат као музичар Џи Џи Елин, био је све, само не добар хришћанин. Био је лош ђак и избациван је из школе, а у томе му је доста „помагао“ и отац – живели су у кући без воде и струје, дубоко посвећени богу и молитви.

– Били смо више затвореници, него породица – говорио је Елин.

Са својим братом Мерлом, још као тинејџер оформио је бенд и почео да се бави музиком, и тада се још није назирао шта ће Елин временом постати.

ШОКАНТНО! ДР ПАВЛОВИЋ ТВРДИ: Милан ме је питао о мастурбацији, па снимао разговор!

Елин је већ у раној младости постао алкохоличар, а убрзо потом и зависник од хероина. Његове песме су временом постајале све агресивније, а бавио се темама попут убиства полицајаца, педофилијом, мржњом према женама и расизмом.

Елин никада није био део неке музичке сцене, што је са поносом истицао: до краја свог кратког живота, говорио је да мрзи људе и да жели да уништи систем. Причао је и да би био масовни убица, кад се не би бавио музиком која му је била вентил за, очигледно, прилично поремећен ум.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) СТЈУАРДЕСА ИЗ БУГАРСКЕ ИСПАЛА ИЗ АВИОНА: Сумња се на покушај самоубиства!

Такав какав је, временом је стекао солидан број обожавалаца и култни статус, а фанови су радо долазили на његове наступе. Управо је његова свирка уживо оно по чему је Елин најпознатији – најчешће је певао потпуно го, прекривен соптвеним фекалијама, а пребијање посетилаца који су платили карту да га гледају била му је омиљена забава. Захваљујући томе, већина његових концерата је прекидана после само неколико песама, а он је хапшен бар 50 пута.

Ако није завршавао у затвору, онда су га носили у болницу, јер и сам себе мучио на свиркама, па му је тровање крви било као „добар дан“. Једном приликом је забио себи микрофон у уста толико јако да избио шест предњих зуба.

Елин је, пред сам крај живота, гостовао у популарним америчким емисијама, у којима је говорио да је месија који ће уништити систем и „затровати“ децу својим идејама. Говорио је и да ће се убити на бини, током наступа, међутим, није стигао да оствари свој план. Дрога га је претекла.

КАКО СУ МАЈКА И ЋЕРКА УШЛЕ У ПОСАО С ДРОГОМ: Продавала паприке, па постала нарко-бос! ПОП ИХ ОЦИНКАРИО ДА БИ ДОБИО НАНОГИЦУ!

После једне журке на којој је конзумирао невероватну количину алкохола и хероина, пао је у кому и није се пробудио. Људи са којима се проводио фотографисали су се с њим, мислећи да се само онесвестио, а Елин је већ био мртав. Имао је 36 година.

Сахрањен је у отвореном ковчегу 3. јула 1993. године, а његови обожаваоци су га том приликом наливали вискијем. У сваком случају, живот и дело овог веома специфичног уметника нису за свачији стомак. О њему је снимљен и документарац „Hated: GG Allin and the Murder Junkies“, али опет, ако имате слабији стомак, прескочите га.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) НАСИЉЕ КОЈЕ ЈЕ ЗГРОЗИЛО ПЛАНЕТУ: Славни спортиста брутално претукао своју девојку! Ударао је песницама по лицу, вукао за косу низ степенице, шамарао…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНА ГОРА СЕ ПРИДРУЖИЛА БРИТАНИЈИ: Подгорица напада Москву!

Нема преговора с терористима: Путин објаснио напад на позориште у Москви

(ВИДЕО) ПОПОВИЋ: Британске оптужбе против Русије су неутемељене и неозбиљне!

(ВИДЕО) (НЕ)ОПЕВАНИ ХЕРОЈИ: Заборављени јунаци Српске Крајине

Иванов одбија да потпише Закон о употреби језика

Клупко се одмотава: Ко је заиста пуцао на демонстранте на Мајдану

КАКАВ ОБРТ! СТУДЕНТ МИЛАН: Никад нисам ни рекао да немам шта да једем!

Астронауту боравак у свемиру изменио ДНК и више није исти као брат близанац

Извор: espreso.rs

Оставите коментар