Pixabay
Русија Свет

(ВИДЕО) ПЕНТАГОН ЈЕ ОД ПУТИНА ЖЕЛЕО ДА ЧУЈЕ СВЕ ОСИМ ОВОГ! Русија располаже апсолутним оружјем, НИСМО СВЕ ОТКРИЛИ!

Путин је прецизирао да "апсолутним оружјем данашњег дана", какво конкуренти неће имати у скорије време, сматра ракетни систем "Авангард" и навео да тај систем већ улази у серијску производњу и током 2019. ће га добијати наше ракетне јединице. Не верујем, казао је Путин, да ће ико ускоро имати такво оружје. Али, ако се у некога и појави нас то нимало не брине.

СРАМОТА! СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ЖЕСТОКО ПРОЗВАО НОВАКА ЂОКОВИЋА: Иди у Фк Вегетаријанац! Популарни глумац сурово понижавао нашег најбољег тенисера током меча!

Истакао је да савремени системи руског наоружања чувају стратешки паритет и обезбеђују функцију одвраћања и узајамног уништавања.

У Партизану сам била бело робље! Почела сам да мрзим саму себе што сам лепа! ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ НАСТАВЉА ДА ШОКИРА

У овом контексту је навео да његова земља располаже „апсолутним оружјем данашњег дана“ какво конкуренти неће имати у скорије време.

УХАПШЕН ЛАЖНИ ПРЕСРЕТАЧ! Бивши снајпериста Данило Тешић (38) из Београда ухапшен је због сумње да се представљао као полицајац на Ибарској магистрали.

Прецизирао је да има у виду ракетни систем „Авангард“ и навео: „Тај систем већ улази у серијску производњу и током 2019. ће га добијати наше ракетне јединице. Не верујем да ће ико ускоро имати такво оружје. Али, ако се у некога и појави нас то нимало не брине“.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ КРАЉИЦА ТЕНИСА, А ОНДА ЈЕ НЕСТАЛА! Трибине су биле крцате када би она играла, а данас је заноснија него икада!

Додатно је објаснио зашто ни та могућност државно-војни врх Русије не брине:

СИЛОВАО МИ ЈЕ ДЕТЕ, ЊЕГОВ ТАТА МИ СЕ СМЕЈАО! Пао ми је МРАК на очи кад сам видео крв на гаћама сина, а онда САМ ПУЦАО! Детаљи драме у Гоце Делчева

– Ускоро ће наше Оружане снаге располагати и интерконтиненталном балистичком ракетом „Сармат“, а „Кинжал“ и ласерски топ већ су тамо где треба. А нисмо још открили све о свом новом наоружању. Касније ћемо то учинити“.

ПАКЛЕНО! ПРЕТЕ НАМ НЕСНОСНЕ ВРУЋИНЕ, РХМЗ НАЈАВЉУЈЕ: Лето 2018. једно од 10 најтоплијих у Србији ИКАДА! 55 ПАКЛЕНИХ дана и 25 тропских ноћи у ЈУЛУ И АВГУСТУ

(ВИДЕО) МОМЦИ ИЗ ДУБИОЗЕ КОЛЕКТИВА УЖИВО ИЗВРЕЂАЛИ ЈОВАНИНОГ СУПРУГА У ЊЕНОЈ ЕМИСИЈИ: Водитељка их угостила, они јој ударили на Жељка, али њен ОДГОВОР их је ућуткао

(ВИДЕО) Чудо Божје: Планина се обрушила, почела да тутњи ка цркви, а онда је све стало

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СУКОБ НА ХЕПИЈУ – НАТО ЛОБИСТА ВРЕЂАО МИЛИЦУ ИЗ ЗАВЕТНИКА!

(ФОТО) ДЕВОЈЧИЦА КОЈУ ЈЕ ТУКЛА БАХАТА ТИНЕЈЏЕРКА: Напала ме је јер је видела да је јача и старија од мене, па је хтела да се иживљава

Црногорски удар на српске медије — гасе сваку информацију из Русије

АМЕРИ ЋЕ ДА ПОЗЕЛЕНЕ ОД МУКЕ: Шведска одобрила изградњу Северног тока 2, ШТОКХОЛМ СТАО УЗ НЕМЦЕ И ФИНЦЕ!

Извор: Информер

Оставите коментар