Ptintscreen
Србија Хроника

(ВИДЕО) ПАЖЉИВО ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК БАБЕ-УБИЦЕ НА БУЛЕВАРУ: Ови покрети су доказ да је превазишла ПРОФЕСИОНАЛНЕ УБИЦЕ! Хладнокрвност каква никад није виђена!

БЕОГРАД - Хитац који је испаљен док човек лежи већ мртав осликава њену мржњу, док онај први прецизан хитац осликава решеност! Да није било камера и брзог откривања починиоца, убиство у Булевару било би карактерисано као дело професионалног убице, каже за Курир Илија Животић, експерт за безбедност, објашњавајући снимак ликвидације инвеститора Зорана Трифуновића, 2. септембра!

На видео-запису који је данас објављен, види се како Стојанка Стојановић (68) хладнокрвно прилази Трифуновићу, испаљује први, а затим други хитац, после чега „оверава“ жртву пуцњем у главу! Занимљиво је да су покрети бабе-убице истоветни професионалцима.

(ФОТО) ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ ЈУТРОС ПАО СА 22. СПРАТА ЗГРАДЕ БЕОГРАДА НА ВОДИ: Имао је 26 година и био пословођа у једној фирми

– Пажњу треба посветити њеном ходу. Нема застајкивања, оклевање се ни не назире. Бака прилази на центиметар од жртве, што значи да није имала ни трунку страха. То су одлике професионалних убица. Некога коме је то рутина. Могуће је да су на овакву смиреност утицали неки јаки лекови. Виђали смо снимке убистава које су извршили плаћене убице по Београду. Тврдим бака је смирења од свих њих. Нико није пришао тако близу жртви и био тако смирен – подвлачи Животић, који се осврнуо на целу перспективу догађаја.

– Сведоци смо двоструке трагедије, каква год да је позадина. Изгубљен је један живот пре свега. Затим, сведоци смо хладнокрвног убиства које је починила бака, особа којој је место у парку са унуцима. Жене су ретки извршиоци кривичних дела убиства. По свим стручним анализама жене убијају много ређе од мушкараца и то тек када је то последње решење. У том контексту можда треба гледати и ово убиство односно преиспитати њихов однос и погледати можда је она сматрала да другог решења нема – уверава експерт за безбедност.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УБИСТВО У БУЛЕВАРУ КРАЉА АЛЕКСАНДРА: Тренутак када је пензионерка на улици пришла инвеститору и ХЛАДНОКРВНО ГА УПУЦАЛА

– Оно што је феномен је сам начин извршења. Хладнокрвност, прилазак, први метак који убија и на крају потврда са још куршума су одлике професионалних убица. Жене ретко овако убијају. Њихови злочини су пуни страсти и емоција, оне убијају са сто убода ножем, или испале цео оквир и притом погоде још некога, или изрешетају целу собу. Хитац који је испаљен док човек лежи већ мртав осликава њену мржњу, док онај први прецизан хитац одсликава решеност. Вероватно би медији били пуни коментара да је убица професионалац, бивши специјалац, неко са ратишта да бака није ухапшена. Нажалост добили смо пример за проучавање – наводи саговорник.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК УБИСТВА:

ЉУДИНА! Потез овог новосадског таксисте натераће вам сузе на очи! ПРИДРУЖИТЕ МУ СЕ, ВЕОМА ЈЕ ВАЖНО!

Животић појашњава да је бака на снимку „деловала као да је део организоване групе која јој је доставила прецизне податке о кретању жртве. Смирена је и тачно као да зна секунд када ће жртва наићи. И погледајте тренутак напада. Када жртва прича телефоном када је у мислима ко зна где и не обраћа пажњу на околину и није у стању да примети опасност. Хладнокрвност при напуштању места злочина без трчања и скретања пажње на себе је такође одлика правог професионалца који смирено одлази до ћошка где га чека ауто. Јер свако ће запамтити некога ко трчи – закључује Животић.

СЕНЗАЦИЈА У БЕРЛИНУ! Хрвати на ДНУ БАЗЕНА! Светски шампиони ШОКИРАНИ, ПОДАВИЛИ ИХ тотални аутсајдери!

PTINTSCREEN

Истог је мишљења, подсетимо, и криминолог Златко Николић.

PTINTSCREEN

„Када ништа не би знали о жени убици, помислили би да се ради о неком професионалцу који се маскирао у женско јер је она врло хладнокрво пришла жртви и већ са првим хицем испод браде га је највероватније усмртила, што је аутопсија вероватно и показала, а потом га, жаргонски речено, оверила“, наводи Златко Николић.

СРБИН ПРЕЖИВЕО ПРАВУ ДРАМУ Илији на крузеру поцрнела рука, када су стигли на копно уследио је хорор, а сада му стигла МИЛИОНСКА ОШТЕТА! НАЈЕЖИЋЕТЕ СЕ!

PTINTSCREEN

Према писању медија, Стојанка Стојановић је имала психијатријски досије, а на основу досадашњих информација криминолог Николић оцењује да је реч о убици са осмехом.

Стојанка Стојановић тренутно је у истражном затвору. По одлуци судије за претходни поступак одређен јој је притвор до 30 дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) КАКАВ ГЕСТ ДЕЛИЈЕ: Навијач Црвене звезде се одрекао карата за Лигу шампиона како би помогао малом Дулету!

Почело је: Хоће ли се битка сорошеваца и „Трамповог Дарта Вејдера“ излити на улице

УЖАС У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Младић (21) осумњичен да је одвукао девојку (18) у подрум зграде, па је силовао!

(ВИДЕО) СНИМЉЕН МИСТЕРИОЗНИ ОБЈЕКАТ НА АНТАРКТИКУ? Дуг је чак 1.500 метра, НАУКА НЕМА ПОЈМА О ЧЕМУ ЈЕ РЕЧ

Kurir.rs/Pink

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri