tripadvisor.rs
Занимљивости

(ВИДЕО) ОВО СУ ТРИ НАЈМИСТЕРИОЗНИЈЕ ЛОКАЦИЈЕ У СРБИЈИ: О њима круже приче од којих се леди крв у жилама!

У Србији постоје многе занимљиве локације али неке од њих туристе привлаче највише због своје мистериозности. Легенде које круже о њима су толико упечатљиве да чак и странци праве емисије о њима.

(ВИДЕО) ПОРОДИЦА У КОЈОЈ ЈЕ 38 ЧЛАНОВА ЖИВЕЛО У БЛУДУ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Никад нећу превазићи оно што сам видела! Случај који је ЗГРОЗИО свет!

Катакомбе петроварадинске тврђаве

И без легендарних прича о благу, духовима и подводном тунелу, тврђава је одлична локација за обилазак коју никад нећете до краја видети. То је углавном због њених мистериозних катакомби које скрива у свом подножју и које никад нису до краја истражене и објашњене.

Чуда на гробу патријарха Павла: Дечак се молитвама излечио од најтеже болести

Један мањи део катакмоби је уређен и осветљен и можете га видети и чути занимљиву причу о животу војника на Тврђави. Легенда је наравно много шира од скромне приче о комуникацији војске. Једна од најпривлачнијих прича је она о паранормалном животу у подножју тврђаве. Ова легенда је толико гласна да је привукла стране новинаре и истраживаче да направе репортажу о њој.

ПАЦОЛИ ПОРУЧУЈЕ БЕОГРАДУ: Никада нећемо разговарати о размени територија


Екипа емисије „Гхост Хунтерс Интернатионал“ (Ловци на духове) са америчког СyФy ТВ-а је посетила Нови Сад и истраживала поџемље Петроварадинске тврђаве и како су рекли – Петроварадинска тврђава један од највећих случајева икад.

ОВО ЈЕ МИЛОВА НАЈВЕЋА НОЋНА МОРА: Ако до овога дође, следи крај његове каријере

Они су недељу дана снимали и разним уређајима покушавали да забележе неки облик паранормалне активности и тврде нашли су и забележили оно због чега су дошли. Катакомбе нису нимало наивне и лукаво штите своју причу, с обзиром на то да се лаици лако могу загубити у њима и само познаваоци архитектуре тврђаве се усуђују да залазе у њих и покушају да истраже све оне приче и легенде које се испредају о њима.

Друга занимљива прича тиче се подводног тунела који повезује тврђаву са градом, то је прича о тунелу који испод Дунава води скроз до Катедрале (која се налази у самом центру града). Мада је то сад тешко проверити јер су многи од канала потопљени, у плану који се налази у Бечу вероватно постоји податак о дужини тунела па се и та прича може добити своју потврду или не.

МИ6 И ЦИА ИМАЈУ ПЛАНОВЕ ЗА СКРИПАЉА И ЋЕРКУ: Ево шта ће даље бити са њима

Планина Ртањ

Планина за коју смо сви сигурно чули крајем прошле године као једно од ретких скровишта на планети Земљи од смака света. Цене смештаја су вртоглаве расле, а капацитети попуњени недељама раније. Све ово је можда због легенде о ванземаљцима и прича о структури ове планине.

(ВИДЕО) УСТАШЕ МАРШИРАЈУ ЗАГРЕБОМ на православни Васкрс и ПОЗДРАВЉАЈУ ДОНАЛДА ТРАМПА!

Ова планина специфична је по свом облику тростране пирамиде јер постоје само три такве на свету од којих је једна нестала. Митови кажу да су становници овде имали прилику да виде ужарене кугле, али и ванземаљце. Веровање је и да испод планине постоји хелиодром за ванземаљце.

zajecaronline.com

Међутим, све ово су приче које само становници својим препричавањем одржавају, јер неких озбиљних истраживања није билоИ ова планина има толико привлачну легенду да је заинтересовала НЛО удружења и агенције из целог света које су желеле да поставе истраживачке центре на Ртањ, али држава Србија то није дозвољавала.

Аутор „Одисеја у свемиру 2010″ Артур Кларк написао је пре десетак година да Ртањ није планина, већ да се испод крије пирамида, најстарија творевина највероватније ванземаљске цивилизације.

(ФОТО) ЗБОГ ОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ГОРИ ЦРНА ГОРА! Крузер испустио фекалије у Бококоторски залив?!

Девица

Планина недовољно истражена, а са једним посебним украсом – мистириозни камени кругови који до данас нису до краја објашњени. Верује се да су тајанствени кругови служили нашим прецима за посматрање Сунца и Месеца и прављење календара. Уколико дођете до ових кругова и станите у центар неког од њих нећете видети ништа осим обода круга и неба, а сваки од ових био је ограђен посебним каменим зидом што је био поприлично захтеван грађевински посао. Сваки од ових кругова је беспрекорно смештен у простору. Кругови су још увек под истраживањем наших научника.

(ВИДЕО) СТРАШАН СНИМАК ИЗ ШКОЛЕ У БРИТАНИЈИ: Учитељица учи децу да требају да убијају и мрзе све што није муслиманско!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЕЛИКИ ХИТ У СВЕТУ: Пијте воду са лимуном уместо пилула уколико патите од једног од ових 13 проблема

(ВИДЕО) Руски монах открио научнику природни лек за све болести: Медицина проверила, и остала у чуду

Русија упозорава Запад: Не користите лажи о хемијском нападу за војну интервенцију

ОБИЧАЈ КОЈИ СРБИ ИМАЈУ ОД 16. ВЕКА: Постоји неколико разлога ЗАШТО се за Ускрс…

РУСИЈА: Сиријска војска није употребила хемијско оружје у Думи

Извор: Курир.рс

Оставите коментар