ФОТО: РАС / РАС СРБИЈА
Друштво Србија

(ВИДЕО) ОВО СУ ДРВОСЕЧЕ ИЗ КОШУТЊАКА Оборили су ЖИВО ДРВО у највећој београдској шуми и још се БЕСРАМНО ХВАЛЕ

Док смо се снебивали над видео снимком који је стигао у нашу редакцију, на којем се виде бахати момци који бесомучно секу једно од стабала на Кошутњаку у склопу своје првомајске забаве, нисмо ни слутили да смо са њима непосредно после овог језивог чина разговарали.

У питању су момци са Церака. И не, нису били пијани ни неурачунљиви. Данима су се, кажу, спремали за ову ноћ и тражили погодно место. Очигледно и погодно дрво, за које су унапред припремили секиру!

Мислили смо да су се шалили када су казали да су „исекли три стабла“, а да ће „следеће године исећи пет“.

Запад креће снажно против Русије пре „завршне кривине“

– Сваке године се овде окупљамо и сваке године смо све безобразнији. Данас смо срушили три дрвета, а следеће ћемо пет! – без срама су говорили пред нашим репортерима који нису ни помислили да је дрво које је обрушено иза њих недело њихових руку.

Све док их није одао видео снимак… Препознали смо их по њиховој одећи, али и по стаблу које се налазило иза њих.

СНАЈПЕРИСТА ДЕЈАН БЕРИЋ: Наши борци једва чекају да Украјинци испуне своје претње

Мислили су о свим детаљима…

– Прекјуче смо дошли да прво видимо каква је овде температура ноћу и закључили да је оптимална. Јуче смо се цео дан спремали и ево нас вечерас овде, бићемо ту до прекосутра. Девојке ће спавати у колима, ми на ваздуху. Иначе, ово нам је већ четврти пут да се окупљамо на Кошутњаку – рекао нам је Д. са Церака.

У питању су момци и девојке 1997. годиште, али су изгледа у својој средњој и основној школи пропустили неку лекцију из екологије. Они су са Церака, и требало би да буду задовољни што њихов крај окружује највећа београдска урбана шума, уместо што се хвале како у њој руше стабла.

ТОТАЛНИ ОБРТ У СЛУЧАЈУ ЛУКЕ РАДУЛОВИЋА! Откривен МОТИВ убиства? Истрага иде у НОВОМ правцу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАЈПОТРЕСНИЈА ПРИЧА! ОТВОРЕНО ПИСМО МАЈКЕ ПРЕМИНУЛЕ НОВИНАРКЕ: Лечење моје ћерке учинили су БОЛНИМ И НЕХУМАНИМ, зашто је дете требало да ми умре у туђој земљи!

Русија: Кијев дигао руке од политике — проблеме решава силом

ПРОТЕСТИ, КОНЦЕРТИ, РОШТИЉАЊЕ… Ево шта ће се све данас дешавати по Србији за Празник рада!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri