Foto: Printsrceen Youtube/Pablo Imhoff
Занимљивости

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ МЕСТО ГДЕ СВИ ИДУ ДА БИ ВИДЕЛИ ВАНЗЕМАЉЦЕ: Пре 30 година дечак и 2 старице присуствовали се ЧУДЕСНОМ ПРИЗОРУ и од тад сви верују да је ово место МАГИЧНО

Сваке године од 100.000 до 200.000 људи пење се на брдо Уриторко у Аргентини у потрази за авантуром са ванземаљцима. Колумбијка Лус Мари Лопез, која је већ 20 година на челу Међународног центра за проучавање НЛО-а, каже за Спутњик да је Уриторко постао једно од најпопуларнијих места међу љубитељима НЛО-а.

ШОКАНТАН ОБРТ ПОСЛЕ ПУЦЊАВЕ У БУЛЕВАРУ: Жена (70) осумњичена за убиство инвеститора, пуцала насред улице због спора око плаца

Деветог  јануара 1986. у овом граду у аргентинској покрајини Кордоби десило се нешто чудно. Тај инцидент је познат под називом „траг птичице“, и од тог догађаја потиче данашња опчињеност НЛО-ом.

СТРАВА И УЖАС НА БУЛЕВАРУ: Пронађен леш мушкарца, убијен из ватреног оружја! Комшије тврде да су чуле 3 хица

Тог дана у североисточном делу Монтеа појавио се летећи објект са црвеним светлима, што су видели 12-годишњи дечак и две старије жене. Следећег дана њихови рођаци отишли су на лице места да виде шта се заправо десило и пронашли изгорели траг димензија 120 са 70 метара. Бројни аргентински градови искористили су ову причу да привуку што више туриста.

УБИО СЕ НА ДАН ЋЕРКИНЕ СВАДБЕ, СТРАВА И УЖАС У ГРОЦКОЈ: Отац пуцао себи у главу

Да ли је овде заиста могуће наићи на НЛО? Многи гости долазе да добију одговор. Стижу у Капиља дел Монте јер је то место већ постало популарно широм света, али делом и зато што су посебно проучавали ово питање.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА НА ОСТРУЖНИЧКОМ МОСТУ У судару камиона и аутомобила, погинуо мушкарац (40)

„Траже све, од путоказа са натписом НЛО до летећих тањира и ванземаљских свемирских летилица, а онда кажу да су видели неку светлост или доживели нешто посебно, односно долазе баш до тих искустава које су тражили“, објашњава Лопезова.

САЊА ПАПИЋ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОЛИ СМРТ СУПРУГА Нема снаге да оде на Мишин гроб, само ће 6. септембра урадити једну ствар!

Према њеним речима, 90 одсто туриста добије оно што жели, јер се за то спремају и потпадају под утисак саме локације. Скептичних је увек било доста, али већина гостију је задовољна, јер тешко да могу да виде НЛО, али схватају да је ово место посебно.

СТРШЉЕНИ УБИЦЕ ХАРАЈУ СРБИЈОМ: Ове године су агресивнији него икада, али ВРХУНАЦ НАПАДА тек следи!

Локални рељеф и вегетација овде имају посебне карактеристике, и клима је необична у поређењу са суседним областима.

„Људи осећају да је ово место необично и та необичност оставља велики утисак“, каже саговорница Спутњика.

Најновији детаљи о експлозији џипа: Водитељка се нашла усред обрачуна због „нерашчишћених рачуна“ свог дечка, члана криминалног клана

Осим тога, у аргентинском граду Капиљи дел Монте постоји НЛО фестивал, који ове године обележава шесту годишњицу, као и међународни конгрес, посвећен истраживањима у области НЛО-а, коjи има већ 20-годишњу историју.

РХМЗ ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ! Пажња, иако дан почиње лепо, чекају нас обилне падавине!

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat